Çok teşekkür ederim 1 soru daha soracağım sadece bu kodu ct ler girebilmesini istersem oraya ne yazacagımTasarimci v2 yazdı:Buyur dostum buda ban yetkisinde.
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <cstrike> #include <fun> #include <fakemeta_util> #include <hamsandwich> #include <engine> #define PLUGIN "Getir" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "PaZee" // Leqme kardesimin istegi uzerine yaptim public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /getir","getirdim") // getirdim yazdigim yer gonderdigim } public getirdim(id) { if(get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) // ADMIN_BAN yazdigim yer D yetkisidir { new Float:Origin[3], players[32], inum; static Uid; get_players(players, inum, "a") for(new i;i<inum;i++) { Uid = players[i] set_cvar_num("semiclip", 1) if(get_user_team(Uid) == 1) { pev(id, pev_origin, Origin) Origin[0] += 40 set_pev(Uid, pev_origin, Origin) } } client_printc(0, "!t[!g Getir !t] !nBUTUN OYUNCULAR YETKILIYE ISINLANDI") } } stock client_printc(const id, const input[], any:...) { new count = 1, players[32]; static msg[191]; vformat(msg, sizeof(msg) - 1, input, 3) replace_all(msg, sizeof(msg) - 1, "!n", "^x01") replace_all(msg, sizeof(msg) - 1, "!g", "^x04") replace_all(msg, sizeof(msg) - 1, "!t", "^x03") if (id) players[0] = id; else get_players(players, count, "ch"); { for (new i = 0; i < count; i++) { if (is_user_connected(players[i])) { message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, get_user_msgid("SayText"), _, players[i]) write_byte(players[i]) write_string(msg) message_end() } } } }
Eklenti İsteği [/Getir Plugini]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 34
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
- Clan İsmi: Turkish Army
- İletişim:
if(get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) // ADMIN_BAN yazdigim yer D yetkisidir
yazdigim yere
if(get_user_team(id) == 2) yazacaksin
bu koddaki 2 ct anlamina geliyor t lerin girmesini istersen 1 yaz
yazdigim yere
if(get_user_team(id) == 2) yazacaksin
bu koddaki 2 ct anlamina geliyor t lerin girmesini istersen 1 yaz

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 34
Konunun tamamını kalın yazmışsınız. Kural dışıdır. Kapatmak zorundayım.
Linklerini gizle |