sw kiralama
Moderatör: Moderatörler
sw kiralama
Sen parayı yatıracaksın panele, ondan sonra boş ip bekleyeceksin. Bu işler böyle. Ne kadar önce davranırsan o kadar çok kazanırsın, bu her yerde geçerli bir kuraldır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
- Clan İsmi: Kill For You
sw kiralama
Şuan Bende sw arıorum panelı nasıl alıcaz sımdı ? odemede hazır beklemek ıcın
Linklerini gizle |
-
-
sw kiralama
anladım pekı panelı actıkdan snra parayı panele yatırıp dırek ordan mı odeme yapıcam ?
Linklerini gizle |
-
sw kiralama
mobıl odeme yapıcaksanız https://www.csduragi.com/mobilodeme.html adresınden odeme gercekleştikten sonra e postayı yazarsanız ücret güncellenicek panelinizdeki.
eğer banka üzerinden yapıcaksanız ödemeyi gerçekleştirip panelden ödeme bildirimi yaptığınızda panelinizdeki bakiye onaylanıp güncellenicektir.
sonra ise panelde kiralık serverler bölümünden satın alabilirsiniz boşta sunucu varsa
eğer banka üzerinden yapıcaksanız ödemeyi gerçekleştirip panelden ödeme bildirimi yaptığınızda panelinizdeki bakiye onaylanıp güncellenicektir.
sonra ise panelde kiralık serverler bölümünden satın alabilirsiniz boşta sunucu varsa
Linklerini gizle |
-
sw kiralama
Şuan bosta bı sunucu war ama sunucuyu alamıyorum bankaya gıdıp parayı yatırsam panelle nasıl gırıs yapıcam sanazahmet benı bu konu hakkında bılgılendırmısın
Linklerini gizle |
-
sw kiralama
Mobıl odemeden odeme yapıyorum vodofone hattım ama genede odeme yapmıyor mobıl odemeye acık hattım suan lımıtımde war faturalı hatlar ıcın basarısız hatası verıyo
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
-
sw kiralama
Şimdi serverı satın aldım yanlız sw ye gırıs yapamıyorum bunun ıcın bı onay mı beklıcez ? bırde ts yı ayrımı alıcaz oto alındımı
Linklerini gizle |