@redarmygaming arkadaşın sorunu bir kaç serverde daha oluyor. serveri sıfırlamamıza rağmen kapat aç yapıyoruz açılmıyor.ftp giriş içi dolu.hiç bir şekilde açılmıyor.
185 184 aynı hataları alıyor. ve 2'side Şuan CSDuragi v2017 Bilgi Çekilemedi ( kiralık degildir ) yazısı oluyor.kapat aç hiç bir şekilde işlemiyor. Bu Sunucularda Hata Var büyük İhtimalle.
Serverim Gene Coktu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Serverim Gene Coktu
@MertBaskannn özelden mesaj olarak alt panel ver. Sana bakıcam çok merak ettim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.185
- Clan İsmi: Medusa GaminG
- İletişim:
Serverim Gene Coktu
[@Bilinmeyen Etiket]
ömer bey cuma günü aldım serveri plugin falan yüklemiyorum mod yüklemiyorum server gene cokuyor ben başka bir ip adresi talep ediyorum veya serverimin düzelmesini istiyorum Saygılarımla
ömer bey cuma günü aldım serveri plugin falan yüklemiyorum mod yüklemiyorum server gene cokuyor ben başka bir ip adresi talep ediyorum veya serverimin düzelmesini istiyorum Saygılarımla
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Serverim Gene Coktu
Bir tane alt panel çıkarırmısın gelip bakayım ? yada redara at o baksınMertBaskannn yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
- Clan İsmi: Turkish Army
- İletişim:
Serverim Gene Coktu
Bu sorun bendede var pluginler 10 gun oncesine nazaran sorun vermiyordu bu gunlerde log 2 3 gb olup sunucu cokup duruyor .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.185
- Clan İsmi: Medusa GaminG
- İletişim:
Serverim Gene Coktu
[@Bilinmeyen Etiket] Sorunum Acilen Giderilmesini istiyorum ömer bey
Linklerini gizle |