RedDeviL # Clan CS-GO
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
-
-
RedDeviL # Clan CS-GO
BU ARKADAS PLUGINI CALMISTIR RBPDEN CALMISTIR !!!
BILGINIZE
BILGINIZE
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
RedDeviL # Clan CS-GO
bunlar bilindik şeyler yusufun işi bu zamanla alışırsınız 

Linklerini gizle |
-
RedDeviL # Clan CS-GO
(Ç) almış lafı biraz ağır benceholigan yazdı:bunlar bilindik şeyler yusufun işi bu zamanla alışırsınız
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
RedDeviL # Clan CS-GO
Bencede Çalıntı (Çalmış) Lafı Ağır Olmuş. Sonucta Sende Dışarıdan Plugin İndiriyorsun ve Kımse Sana Çaldın Kelimesi Demiyor Farkındaysan.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
RedDeviL # Clan CS-GO
@rizababa @holigan
Arkadaşlar, aynı eklenti bilirsinizki bir aralar furien serverimde vardı orada kullanıyordum, burda çalma söz konusu olamaz.
Beni tanıyanlar vardır, bu eklenti daha önceden bende vardı, çalmış demeniz normal ama sizi kınıyorum. Eklentide aynı olmasının sebebi CS-GO Rütbelerini aynısı yapmam csgo server açıpda gidip başka bir plugin kullanacak değilimya. Burdan sizlere sesleniyorum ve kınıyorum. Bu laflar kalitemizin farkındandır. Bu konuyuda uzatmayalım herkes işine baksın
Burda hangi eklentiyi kullanacağımızı sizemi sorucam isteyen istediği eklentiyi kullanır kimse karışamaz.( Kurallar doğrultusunda)
Arkadaşlar, aynı eklenti bilirsinizki bir aralar furien serverimde vardı orada kullanıyordum, burda çalma söz konusu olamaz.
Beni tanıyanlar vardır, bu eklenti daha önceden bende vardı, çalmış demeniz normal ama sizi kınıyorum. Eklentide aynı olmasının sebebi CS-GO Rütbelerini aynısı yapmam csgo server açıpda gidip başka bir plugin kullanacak değilimya. Burdan sizlere sesleniyorum ve kınıyorum. Bu laflar kalitemizin farkındandır. Bu konuyuda uzatmayalım herkes işine baksın

Burda hangi eklentiyi kullanacağımızı sizemi sorucam isteyen istediği eklentiyi kullanır kimse karışamaz.( Kurallar doğrultusunda)
Linklerini gizle |
-
RedDeviL # Clan CS-GO
SANA PLUGİN DÜZELT DİYE VERDİGİM PLUGİNİ BASKA TURDE EDITLEYIM KOYARSAN KENDI SERVERINE OLACAĞI BUDUR AYIPLAMADAN AYRI KINIYORUM BUNU BILENLER ZATEN YORUMUNU YAPMIS.
MİLLET SANA GÜVENEREK İŞ YAPMAK İSTİYOR FAKAT SEN FARKLI SEKILDE EDITLEYIM KENDI SERVERINEK KOYMAN COK SAÇMA.
MİLLET SANA GÜVENEREK İŞ YAPMAK İSTİYOR FAKAT SEN FARKLI SEKILDE EDITLEYIM KENDI SERVERINEK KOYMAN COK SAÇMA.
En son Revenqe tarafından Pzr Şub 12, 2017 5:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
RedDeviL # Clan CS-GO
caddegarge ' gibi bir codlayıcıya bunları demeniz yanliş. o zaman her servere gidip siz çaldinizmi diyelim? çok saçma.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
RedDeviL # Clan CS-GO
@Revenqe dostum burda sana laf anlatmama gerek yok, eskidende serverim vardi. Aynı plugine cs-go rütbeleri koydum burda çalıntı demeniz yanlış.
Linklerini gizle |