cs29.csduragi.com bot reklam
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 56
Merhaba yetkili arkadaşlarım bu cs29.csduragi.com spectatora bot soktu ne kickleniyor ne banlanıyor hiçbiyerde gözükmuyor gerekli cezası ne ise verınız 
Link: | |
Linklerini gizle |
-
banlayıp geçiceksiniz bunlarla csdurağı ilgilenmiyor
Linklerini gizle |
Oyuna girmeyen adami banlayamazsiniz. Girmesini bekleyip banlayin. Cs29 daki sadece degisik bir reklam stratejisi. Bu tur konulara bakmamaktayiz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Zaten reklam konusu acılınca hep cs29 var ulan bune ya adamlar reklam yapıyor bıde kendılerını sucsuz gosterıyor
Linklerini gizle |
-
@TunnS[C] aynı tür birşey yazıyordum her şikayette o server var 1-2-3 olsa tesadüf ama hep o sunucu ilginç
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
adamlarin serverine Csduragiv2014 adlı kişiler girince otomatik boyle oluyor. bu konu cok acıldı.
Linklerini gizle |
Bu bir gelistirilmis reklam stratejisidir. Nasil oldugunu bi yerlerden duydum fakat ben daha fazla aciklama yapmayacagim. Size dusen serverinizi uyugun bir sekilde fixlemektir.
Linklerini gizle |
-
büyük ihtimal xfakeplayers programından yapıyolar fixini yaptım sayılır paylaşıcam foruma illegal program ile servere bot sokulmasını engelleyen eklenti adında
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
fakeplayer deil . oranın sahibi kendi söyledi CsDuragi|2v14 adlı ısımler girince otomatik nick değişiyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Yok ben ona acımıyorum mılletın nıcklerını oyle yapıyorlar onların yuzunden oyuncular ban yıyor D:redarmygaming yazdı:Bu bir gelistirilmis reklam stratejisidir. Nasil oldugunu bi yerlerden duydum fakat ben daha fazla aciklama yapmayacagim. Size dusen serverinizi uyugun bir sekilde fixlemektir.
Ya abi ne stratejisi emek hırzılıgı bu mılletın emeklerıne kuruluyorlar ben sabah aksam server ıcın caba gosterıcem o reklamlar yapcak koskoca csduragı kımse reklam atmıyor allah var yukarda ben baska serverın reklamı yapan bır kısı banlamadım bı cs29 a ban atıyorum

Linklerini gizle |