Tamam aga anlamadım heralde beni panel oluştururken e mail istedi açtım e mail ile paneli orası okey panelin içinden mobil ödeme ile yapılıyor mu yoksa o paneli açtığım e postayı tekrar mı gircem mobil ödeme butonuna tıkladığımda ?Tasarimci v2 yazdı:- https://csduragi.com/mobilodeme.html
Bu sayfaya girip komisyonları kontrol ederek panelinizde kaç TL görünmesini istiyorsanız onaylarak ödeme yapın. Sonra ödemeyi yaptıktan sonra tekrar csduragi sayfasına döndürecek sizi ve sizden csduragindan panel oluştururken kullandığınız e-mail adresini isteyecek bunları yazarak ödemeyi tamamlarsınız.
Mobil Ödeme İle Server Alınıyor Mu ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 28
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Mobil Ödemeyi https://csduragi.com/mobilodeme.html Burdan Miktarını Seçtikten Sonra Numaranızı Yazıp Gelen Kodu Yeni Gelen Sayfaya Yazın.Daha Sonra 2 Mail Adresi İsticek.Bunlara Panelinizi Açtığınız Mail'i Yazın.Örneğin 70 TL'lik Mobil Ödeme Yaptınız Kesintiler İle 59.5 TL Belirlediğiniz Mail'in Paneline Gider.
Linklerini gizle |
-
@ominous01 , Evet paneli oluştururken kullandığınız e-posta hesabınızı yazıcaksınız.
- Panelden mobil ödeme gerçekleştirilmiyor.
- Panelden mobil ödeme gerçekleştirilmiyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 28
hmm yani paneli açtığım epostayı giricem tekrar mobil ödeme butonuna tıklayıp parayı seçip istediği e postayı panelin olduğu e postayı yazıcam teşekkürler arkadaşlar bu arada bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
-
-
videosu vardı youtubede diye biliyorum dur bakim hatda bulabilirsem atim
Linklerini gizle |
atmak istediginiz miktari(komisyon miktari dahil) seciyorsunuz. Telefon nonuzu girip gelen mesaja evet yazip gonderiyorsunuz. Tarayicinizda acilan ekrana paneli E Posta hesabini yazip butona basiyorsunuz. Otomatik aktarim tamamlaniyor..
Linklerini gizle |