Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csduragi facebook engeli sebebi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
DIKKAT72

Mesaj gönderen DIKKAT72 »

facebook sayfanizla bugun iletisime gectim server almak icin ama engel attiniz musteri memmuniyeti bu mu kimse sizden bedava server istemiyor indirimde istemiyor sadece bos server icin mesaj attim engellediniz.engellemenizdeki sebeb nedir kimse size hareketde etmedi saygisizlikta yapmadi her size mesaj atani engeliyormusunuz kalite bu mudur yani

not moderatorler konuyu kaldirma sebebiniz nedir

Resim

resimde oldugu gibi cevap verdikden sonra engelliyor ben eski musterinizim diyorum eski musterimiz olsaniz zaten serveriniz olurdu diye sacma bir cevap verip engeliyorsunuz benim serverim olsa ben neden size server alicam diye mesaj atim ki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Konuşmanın Başını Atabilirmisiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Konuyu silinenlere taşıyan benim, kanıt olmadan kim olduğunuz olmadan açmış olduğunuz konunun bir anlamı yoktu.

Konuşmalara bakacak olursak diğer bekleyen kişilere saygısızlık yapıp direkt facebook üzerinden server almaya çalışmışsınız sanırım. Cevabınızı aldıktan sonra kendiniz kaşınıp "CSDurağı mı ayrıcalık yapmıyor, görmez isek doğru diyeceğiz neredeyse" yazmışsınız. Göstersenize bi şu ayrıcalığı.. IP bekleyen kaç kişi var, onların haklarına girmek isteyip üstüne burada şikayetçi olmak kolay sanırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DIKKAT72

CSmiLeFaCe yazdı:Konuyu silinenlere taşıyan benim, kanıt olmadan kim olduğunuz olmadan açmış olduğunuz konunun bir anlamı yoktu.

Konuşmalara bakacak olursak diğer bekleyen kişilere saygısızlık yapıp direkt facebook üzerinden server almaya çalışmışsınız sanırım. Cevabınızı aldıktan sonra kendiniz kaşınıp "CSDurağı mı ayrıcalık yapmıyor, görmez isek doğru diyeceğiz neredeyse" yazmışsınız. Göstersenize bi şu ayrıcalığı.. IP bekleyen kaç kişi var, onların haklarına girmek isteyip üstüne burada şikayetçi olmak kolay sanırım.
bekleyen kac kisi var bilemem bunu ben demi ben sadece is hayatindan dolayi benim yerime sizden bir rezerve anlaminda server ayaraminizi istedim kalkip hemen git bir serveri bosalt bana ver demedim zamani gelincede olsa bir tane ayir yani zaten okul alinca serverlar bosalcak hakla felan ilgisi yok onu bir gec seni tanimiyorum diyerek engel atmak nedir bunu omer abinin yapcagini sanmam bunu yapan baska biridir ya sensin yada bir baskasidir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

"Oku, baban gibi eşşek olma" || "oku baban gibi, eşşek olma", virgülün anlam ve önemini bir kez daha vurguluyorum.

Facebook sayfasının başında kim var bilmiyorum, [@Bilinmeyen Etiket] arada ben bakıyorum diyordu. Neyse, bu konu ile ilgili zaten benim bir şey demeye hakkım yok, forumun düzenine bakıyorum sadece. [@Bilinmeyen Etiket] online olduğunda olumlu olumsuz bu konuya bir şeyler yazacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Millet Gecenin 4'üne Kadar Kalıyor Server Boşa Çıkarda Almak İçin.Sana Niye Ayrıcalık Yapsınlar?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DIKKAT72

EmirhanBeyBeta yazdı:Millet Gecenin 4'üne Kadar Kalıyor Server Boşa Çıkarda Almak İçin.Sana Niye Ayrıcalık Yapsınlar?

kardesim biz ev gecindiren adamlariz gece 4 lere kadar bekleyen issizlerden degilliz bir ikincisi ben sadece rezerve anlaminda ayricalik istedim siram geldigi zaman veya satilmaya bir server oldugu zaman onu ben almak istedim sana niye ayrimcilik yapsinlar diyosunda calisan adamar ne yapsin o zaman isi gucu biraksin csduraginda server mi beklesin eger sen issiz olup server aliyosan bu sana yapian bir ayricaliktir o zaman kardes

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Rezerve çok karışık birşey , ve yapılmasını ön görmüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

caddegarge
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com

Mesaj gönderen caddegarge »

@DIKKAT72 Ayrıcalık yapılmıyor kiralıktaki ipleri hızlı davranan alıyor. Rezerve anlamındada istekte bulunmuşsunuz fakat böylebir destek sağlanmıyor, engellemeleri hoşuma gitmedi yetkililer bakıcaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Net olan birsey var. Ilk davranan kazanir. Onlar bekliyorsa sizde bekleyeceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli