Bilgilendirme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 52
- Clan İsmi: Special Forces
Bilgilendirme
Ömer Bey Yıllardır Sizin Sunucunuz da Aktiv Olarak Takılan Biriyim Baya Uzun Süreli Serverlerim de Oldu Tanıyan Arkadaşlarda Vardır Zaten Beni Bu Yazın 9 Aylık Serverimiz Vardı Demons - MekanTR Adlarıyla Yönettiğim Bir İyi Niyetden Dolayı Yalan Söylemek Zorunda Kaldım ve Kapatıldı Haklısınız O Günden Sonra Cs Bırakmıştım Tekrar Geri Dönüş Yaptım ve Zamanında Yanımda Olanlarla Tekrar Bir Ortam Kurup Eskisi Gibi Sağlam Devam Etmek İstiyorum Sizede Yazdım Ama Yazdan Beri Engelli Olduğum İçin Ulaşamıyorum Problem Yoksa Devam Etmek İstiyorum Burada Herşey İçin Özür Dilerim Daha Doğrusu Sunucunuza En Ufak Zararım Olmadığını İyi Biliyorsunuz Sadece Bir Yalan Muhabeti Olmuştu Kusura Bakmayın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
@denizates34 dostum sen napıyosun ya bosver burayı bu insanlar boyle bi de gelmissin hala ozur dılerım gel ben sana para vereyim affet diyosun karakterine yazık bu insanlara boyle seviyor senin serverini degil!
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Karakterle Alakalı Değil Sonuçta Bu Sanal Ortam Ve Yıllardır Yanımda Olan İnsanların Bir Şeyler Yapmak İstedikleri İçin Böyle Bir Durumu Paylaşıyorum Onun Neyi Sevip Sevmediği Beni İlgilendirmez Sadece İlerde Bir Problemle Karşılaşmak İstemiyorum
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
karşılaşıcaksın emin ol sonra gelip ticket sistemi nerde diye ağlanıp bulamayınca buraya konu açarsın sonra sana sert bi cevap verirler sende öyle kalırsın oldugun yerde sonra konunu silerler sonrada seni forumdan banlarlar
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Kardeşim Senin Yaran Çok Herhalde Bende Yıllardır Burdayım Hiç Bir Zaman Ters Bir Davranışla Karşılaşmadım O Yüzden Tekrar Buraya Dönmek İstedim
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Deniz Ateş'in CSDURAGIN'da barındırılmasını istemiyorum serverlere saldırı yapmıyosun ama adamların ve sen çok iyi milleti dolandırmayı biliyosunuz herşey saldırı'dan ibaret değil.
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Şuan Bozkurt Gaming olarak ts168 ve ts33 lerde bulunuyosunuz acaba Cs28.csduragi'ni devam ettirmenize niye izin vermedi acaba Ömer Telli ?
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Kendinle Beni Karıştırma İstersen Mehmet Dolandırma Saldırı İşlerinde Hiç Bir Zaman Bulunmamışımdır . Bulunmam da Herkesin Emeği Kendine O Yüzden Boşa Gürültü Yapma Koçum Senin Ne Olduğun Belli Her Sene 1 -2 Ay Piyasaya Çıkıp Miletin Parasını Alıp Kaybolan Sensin 

Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Öncelikle yazdıklarımı hemen bitirip yazmaya çok meraklısın anlamadan yazma ben sana saldırı yaptığını idda etmiyorum ama adamların ve sen çıkarların peşinde koşarak zamanın'da yaptıklarınızı biliyorum elhamdüllah bu zamana kadar server açtım kimseyide dolandırmadım herkesin hakkı neyse verdim kuyruk acını çok belli etme.
Linklerini gizle |
-
Bilgilendirme
Saat Gibi Kendini İyi Kurmuşsunda Boşa Kurmuşsun Bozkurt Gaming TeamSpeak 3 Adresinde ve Clanca Devam Etmektedir . Cs28 ' De Kapatılmadı Hala Devam Ediyor Panel Ortak Kişinin Üzerinde Olduğu İçin Arkadaşlara Yanlış Yapıp Uzaklaştırmıştır Biz Her Zaman Buradayız Senin Zamanında Adminlik Almak İçin Uğraştığın Serverleride Biz Yönetiyorduk Kimsenin Hakkıda Kalmaz 

Linklerini gizle |