Csduragi Ticket Sistemi Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
Kolaylığa bakın server alırken teknik destek yoktur diyorlar işten kaçmak için foruma konu açınca da sacma bir uslupla size cevap verip konunuzu siliyorlar csduragi ticket sistemi diye bir seyi yapmadıklarının nedeni şu; "siz parayı verin gerisini siz halledin serveriniz bozulsun siz halledin bizi uğraştırmayın biz aldığımız paraya bakarız hiç bizi uğraştırmayın" , böyle mi sizin hizmetiniz csduragi ticket sistemi demek bu mu? "sorunumuz olduğunda servera konu açınca da konu silmek forum hesabını kapatmak" yaptığınız tek şey bu. hadi cevap verin bu insanlar bosuna panelden ticket sistemine tıkladığında foruma yönlendirmenin sebebini öğrensinler kanıtlayın bakalım benim dediğim şekilde olmadığını.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
@yazıklar olsun Burda sana kimse ters uslupla cevap veremez,ek olara zaten sitede teknik destek yoktur ibareleri mevcut mantıken ticket diye bişide olmaması lazım, sorununu buradan güzel bir dil ile anlatırsan herkes yardımcı olmaya çalışacaktır
ek olarak 250 tane server var ve 150 tanesi kırmızı renkte neden bu tür sorunlar sadece senin serverde oluyor
ek olarak 250 tane server var ve 150 tanesi kırmızı renkte neden bu tür sorunlar sadece senin serverde oluyor
Linklerini gizle |
-
@lsr silinen konulara bakarsan görürsün neyin ne olduğunu dostum, istediğin kadar güzel anlatsan bile olmuyor ama tabi sen aylık büyük paralar verip insanların keyfine keyif kattığın için bu yanlarını görmezden geliyorsun sanırım
Linklerini gizle |
-
Oraya taşınan konular, Konu başlığı tüm harfleri büyük ise, konu içeriğinin tüm harfleri büyük ise oraya taşınıyor, dikkatli bakarsan anlarsın.
Ve ben 3 bucuk yıldır aralıksız şekilde CSDuragindayim CS7 Aylık 100 TL Veriyorum Herkese Verilen hizmetin aynısı banada veriliyor, büyük sorunlar ile karşılaşıyorsanda ödeme bildirimi atarak kısmı bir destek alabiliyorsun.
Ve ben 3 bucuk yıldır aralıksız şekilde CSDuragindayim CS7 Aylık 100 TL Veriyorum Herkese Verilen hizmetin aynısı banada veriliyor, büyük sorunlar ile karşılaşıyorsanda ödeme bildirimi atarak kısmı bir destek alabiliyorsun.
Linklerini gizle |
-
@lsr iyi kazandırıyosun burdan anlasılacagı üzerine ama at gözlüklerin güzelmiş 

Linklerini gizle |
-
@yazıklar olsun Yaşının kücüklüğüne veriyorum böyle devam et egolu egolu
Linklerini gizle |
-
@lsr burada tartısma yaratmaya calısıyorsun yasının kucuklugu diyosun seninle tartısıp zamanımı boslar icin harcayamam
Linklerini gizle |
Beğenmiyorsan hizmet almazsın dostum bu kadar basit. Hergün sunucular %75+ civarında doluysa demek ki insanlar memnun. Sende sıkıntı var. Mesela ben son 3-4 yıldır ne ticket attım ne de konu açtım. Çünkü desteğe ihtiyaç duymadım. Ha birde bu kadar uygun fiyata ortalama 20 oyunculu ip kiralıyorsun. Sende mısır buldun püsküllüsünü istiyorsun.
Linklerini gizle |
-
@vitality senin gibi insanlar oldugu sürece bu insanların bu isin kaymagını yiyor sen daha besle aferin
Linklerini gizle |
Sen şu parasını zamanında ödemeyip serverı kapanan değil misin? Herkes burada padişah değil, ben bile bir sorunla karşılaştığımda konu açıyorum.
Linklerini gizle |