Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

1 gün geciktiğinizde server kapanması

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
lowrider
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen lowrider »

1 gün paramızı geciktiriyoruz serverımız kapanıyor işe bakın, bazı serverlarda "CSDuragi v2017 Bilgi Çekilemedi ( kiralık degildir )" yazarken bizim serverımız hemen kapanıyor nedeni ise bizim parayı gectireceğimizden haber vermememiz halbuki 31 i son mu 1 inde de yatırmasak server kapansa tamam dicem, ama biz bunları söyleyince konumuz siliniyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Mesaj gönderen FearLess »

Kardeşim konunun silnimesi silen kişinin terbiyesizligidir. Eleştiriye acık değildir. Fakat snde hatalısın. Nedeni o sunucuyu aldıgınzda sözleşme gibi bişi imzalamış gibi oluyorsun. Ödemezsen kapanır tabiikde. Adam sunucuya para veriyorki senden para istiyor, beleş alsa 15 20 ye bırakır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
lowrider
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen lowrider »

@fearless dostum ben hatasızım demiyorum 31 i son gün ödemedik mi kapandı server kalan zaman 2-3 geç yatırdıgım oldu sorun şu başka serverlarda bilgi çekilemedi kiralık değildir yazıyor bizimki habersiz sualsiz kapanıyor sorun bu her zmaan deöemediğinde kapansa tamam dicem sorun bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

meyhanegaming

Mesaj gönderen meyhanegaming »

hata bana göre sende kardeşim son 5 gün yada 1 hafta kala para panelde olması iyidir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

banka gibi düşün kredi çekiyorsun taksidi yatırmıorsun 1 gün geç hemen faiz biniyor ekstra para istense faiz gibi onun hakındada itiraz konusu açarsınız kaliteli sunucuda disiplinli ilerliyor bazen 2-3 gün para çekilmesi aksıyor fakat sonuç olarak çekiliyor ip bekleyen onlarca insan var panelde yazan tarihte yatırılmassa ertesi sabah çekiliyor bu net

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Hala daha hangi hakla kendini burda savunmaya calısıyorsun anlamadım ?
Süresi bitmiş kapatılmış bu kadar basit.
Her zaman 1-2 gün geç yatırman tamamiyle senin işgüzarlığın, bizim kimseye böyle bir hak tanıdığımız özel olarak izin alınmadıkca yok.

Birde bunu normal birşeymiş gibi söylüyorsun , demek ki senin için 1-2 kere tolere edilmiş daha fazla tolere edilmemiş. Sunucun ücretini zamanında yatırsaydın bu kadar basit

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli