Şikayet
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 80
- Clan İsmi: Dark Leader
Şikayet
Ts87.csduragi.com ve cs51.csduragi.com adreslerinin sahiplerinden 5 6 kişi tsme gelip agıza alınmayacak küfürler ettiler hiç hoş bi durum degil bunlara bi yaptırım uygulanıyormu eğer yaptırım uygulanıyorsa ssleri yolluyum başkasının tssine gidip ailesine küfür etmeye bi yaptırım uygulanmıyorsa bende onların tssine gidip küfür edecem. İlgilenirseniz sevinirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Şikayet
Adamların tssine girdim bu kadar karakter yoksunu insanlar olmaz birbirlerinin annesine küfür etmeyi hoş birşey sanıyolar 2 dk duramadım çıktım o derece
Linklerini gizle |
-
Şikayet
boş uğraşıyorsun onlar karakter yoksunu geniş insanlar anneye küfüre aldırmayan insanlar bizim burda onlara çok güzel söz varda neyse.
Linklerini gizle |
-
Şikayet
ya onların annesi kız kardeşi ortalık malı olabilir ama ben laf ettirmem bi cezası varsa ilgilenilmesini istiyorum cezası yoksa bende arkadaşlarımı toplayıp onların tssine gidecem
Linklerini gizle |
-
Şikayet
gitsen ne olucak? sende onların durumuna düşüceksin sadece banla geç . cezası yok kendi aranızda olan birşey banlamanız ön görülüyor burada
Linklerini gizle |
-
Şikayet
dostum adamlarla hiçbir muhabbetim yok tanımam etmem tsme gelip küfür ediyorlar bence bunlarla ilgilenilmesi gerek
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Şikayet
@alpersoylu34 Dediklerine katılıyorum sen onların ts sıne gıtsen ne olcak sende onlar gıbı olmus olcaksın bırak onların dustugu kucuk duruma dusme demekkı hepsı kansız ınsanlar cocuklar.Bende her gun 1 kısıye ban atıom kufurler edıyor dıye bak onların ısımlerını her yede soyluyorum her ortamda kendılerı kucuk dusuyor 
Birde bu kufur edıldı olayınada csduragı hıc bır sey yapamaz.

Birde bu kufur edıldı olayınada csduragı hıc bır sey yapamaz.
Linklerini gizle |