HaYaLeT İsimli Üyenin Yasaklanması.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 718
- Clan İsmi: Skull Gaming
HaYaLeT İsimli Üyenin Yasaklanmasını Rica Ediyorum.Milletin Sunucusundan Farklı Facebook Hesapları Kullanıp VIP Satın Alıyor.En Boş Vakitte İhanet Edip Çıkıyor.
Daha Fazla Kişinin Canı Yanmamalı [@Bilinmeyen Etiket] !
Daha Fazla Kişinin Canı Yanmamalı [@Bilinmeyen Etiket] !
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
csdnin yapacaği bişiy yok yetki verirken iyi düşünün.
Linklerini gizle |
-
Parasıyla alıyorsa zaten kendi cebi yanıyodur. Sizden yana ne sıkıntısı varki? Banları kaldırın devam edin ^^
Linklerini gizle |
-
Yetki Vermekte Değilim.Para Verip Alıyor Zaten.Okusana Biraz Düzgün.noeldayi yazdı:csdnin yapacaği bişiy yok yetki verirken iyi düşünün.
Linklerini gizle |
-
Tasarimci v2 yazdı:Parasıyla alıyorsa zaten kendi cebi yanıyodur. Sizden yana ne sıkıntısı varki? Banları kaldırın devam edin ^^
GT Rankım Düştü.Oyuncularımı Kaybettim.Kaldırsam Ne Olacak ? Karakter Yoksunu Adi Şerefsiz İnsan Topluluğu İşte.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Şöyle Düşünün Size 15 Tl Veriyorlar 10 Dk Serveriniz Düşüyor.Ama Belki O 15 Tl İle Kiranızı Ödeyip 1 Ay Kesintisiz İlerliceksiniz.Onun Cebinden Çıkıyor.Siz Sadece Banı Kaldırıp Devam Edin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
@TheAsTeRiX atarli cümlelerde kurma. sadece kendi düşüncemi söyledim bunda kusur yok bence ? sen yasaklansın dıyorsun adamın serverı varmı ? csd de 100den fazla hayalet ismi olan oyuncu var. her ban atanı yasaklansın die konu açmayin.
Linklerini gizle |
-
Atar Yapmadım.Kusura Bakma.Sinirliyim Sadece.Karakter Yoksunu,Çocuk Oyuncular Dolu Maalesef.Kusura Bakma Özür Dilerim.noeldayi yazdı:@TheAsTeRiX atarli cümlelerde kurma. sadece kendi düşüncemi söyledim bunda kusur yok bence ? sen yasaklansın dıyorsun adamın serverı varmı ? csd de 100den fazla hayalet ismi olan oyuncu var. her ban atanı yasaklansın die konu açmayin.
Linklerini gizle |
-
Banları,Gagları VS. Kaldırdım.Yarın Sunucumun Durumuna Bakacağım.EmirhanBeyBeta yazdı:Şöyle Düşünün Size 15 Tl Veriyorlar 10 Dk Serveriniz Düşüyor.Ama Belki O 15 Tl İle Kiranızı Ödeyip 1 Ay Kesintisiz İlerliceksiniz.Onun Cebinden Çıkıyor.Siz Sadece Banı Kaldırıp Devam Edin.
Linklerini gizle |
-
Onlar zamanla gene yerine oturur. Oyuncularınız da öyle CSD'nin bu konu hakkında yapacağı bir şey yok. Parayla yetki alsa bile direk olarak vaadettiğiniz yetkileri hemen vermeyin. Ayrıca arkadaşın csduragi ile herhangi bir yönden bağlantısı yoksa hayalet diye birçok user var serverlarda onu sen kendin serverinden yasaklayacaksın.TheAsTeRiX yazdı:Tasarimci v2 yazdı:Parasıyla alıyorsa zaten kendi cebi yanıyodur. Sizden yana ne sıkıntısı varki? Banları kaldırın devam edin ^^
GT Rankım Düştü.Oyuncularımı Kaybettim.Kaldırsam Ne Olacak ? Karakter Yoksunu Adi Şerefsiz İnsan Topluluğu İşte.
Linklerini gizle |