ben eskiden dediğim simdi Module Gamemaster yani gamemaster.i386.so baska mod aktif etmek icin
gamemaster.i386.so eklerseniz çok severiz zombie-mod.ru da bakabilirisiniz Zombie Evolution ama
ben baska mod zombie hero ekleyeceğim
.so
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 281
- Clan İsmi: T.Knight Gaming
- İletişim:
.so
GameMaster modülünü geçenlerde inceledim. İnternette hazır bulunan scriptleri toplayarak modül oluşturmuşlar ve bunun modülün açık kodunu paylaşmamışlar. Bu modülün açık kaynak dosyası olmadığı için CSDurağı paneline bu modül gelmez.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
.so
hmm eskıden seninki kod verdiğin da denedim oda olmamişti include fun diyordun
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
.so
gamemaster atılamaz üzgünüm, açık kaynak kodları olsa [@Bilinmeyen Etiket] ye sürekli mesaj atayım abi bunu kur abi bunu kur diye ama olmaz. Senin gibi bende bir modülü atmasını istedim, hatta modülün adı dummy_csx. Açık kaynak kodları olmadığı için izin vermiyor. İzin verse 1 hafta uğraştığım siteyi yeniden aktif duruma getireceğim. http://mrgaming.org/serveristatistikleri.php
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd