Kendi Serverine Saldıran.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Merhaba Arkadaşlar.Bu Şikayet Bölümü Açıldığından Beri Salak Saçma Şeyler Yapılıyor.Bazı Düzenbazlar Burdaydı Serveri s**** Gibi Şeyler Yapıp Bazılarının Serverini Kiralığa Çıkartmak İçin DüzenBazlık Yapıyorlar.
Şimdi Anlatıcağım Olay Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Bilemicem.
Noxious GaminG | Jailbreak'ın (221)'in Sahibi Keni Ts3'üne Saldırıp Server İsmini :
"BEYKOZ GAMİNG BEKLERİZ EROL BEY ANNIZIDA BURDAN S*K**O*Z <3"
Diye Server İsmini Değiştirmişler. Bildiğim Kadarıyla Küfürlü Şeyler Yasaktı.Bu Arkadaş Kendi Serverine Saldırıp Başka Server Saldırmış Süsü Veriyor.
Bana Anlatılan Bu.Kendi Clanındaki Adamlar Söylüyor.
Şimdi Anlatıcağım Olay Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Bilemicem.
Noxious GaminG | Jailbreak'ın (221)'in Sahibi Keni Ts3'üne Saldırıp Server İsmini :
"BEYKOZ GAMİNG BEKLERİZ EROL BEY ANNIZIDA BURDAN S*K**O*Z <3"
Diye Server İsmini Değiştirmişler. Bildiğim Kadarıyla Küfürlü Şeyler Yasaktı.Bu Arkadaş Kendi Serverine Saldırıp Başka Server Saldırmış Süsü Veriyor.
Bana Anlatılan Bu.Kendi Clanındaki Adamlar Söylüyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Örnek verebileceğin en kötü insan bendim tebrik ediyorum, burada Serkan varken beni örnek vermen şaşırtıcı.
Ana panel loglarından kimin girdiği belli oluyor. Yani o serverın ismini değiştirebilmesi için panele girmesi gerekiyor, panele girenlerin IP adresleride ana panelde tutuluyor. Eğer dediğin olay olursa zaten [@Bilinmeyen Etiket] gerekli cezai işlemi uyguluyor.
Ana panel loglarından kimin girdiği belli oluyor. Yani o serverın ismini değiştirebilmesi için panele girmesi gerekiyor, panele girenlerin IP adresleride ana panelde tutuluyor. Eğer dediğin olay olursa zaten [@Bilinmeyen Etiket] gerekli cezai işlemi uyguluyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
O Anlık Whatsapp'dan Senin Jail İçin Güzel Olan Ama Tutulmayan Pluginini Konuşuyordum.O Yüzden Aklımda Sen Vardın.Kişisel Olarak Algılamayınız.
Linklerini gizle |
Jail İçin Güzel Olan Ama Tutulmayan Pluginini

Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
Aynen Tam Olarak Jbsam'dan Bahsediyordum.alpersoylu34 yazdı:Jbsam'dan bahsediyor
Linklerini gizle |
-
@CSmiLeFaCe insanlar serverlerine girenlerin bekleyip çıkmalarını istemiyor yapacak bişi yok oda tutmicaktir
Linklerini gizle |
addons içerisinde belki jbsam olmaz, çok daha iyisi olur. Yaparsam kolay kolay paylaşmam zaten, baya açık kodlama kullanacağım.
Linklerini gizle |