eklentiden oldugunu sanmıyorum ben Default panel dosyaları aktif ettim adminlik sifrelerınıde kontrol ettım 10 kalekten asagıda hep sifreler zannedersem [@Bilinmeyen Etiket] Bey Halledebilir ancak.clan yazdı:Selam, cs7.csduragi.net serverime ulasamıyorum. Yaklaşık 30 dk dır durum böyle. Yeni bir eklenti eklemedik ama su anda ulasamıyoruz.
SERVERE ERİSİLMİYOR
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
SERVERE ERİSİLMİYOR
Link: | |
Linklerini gizle |
-
SERVERE ERİSİLMİYOR
Bekleyecez artık yapacak bişey yok|.Gene[R]aL.| yazdı:eklentiden oldugunu sanmıyorum ben Default panel dosyaları aktif ettim adminlik sifrelerınıde kontrol ettım 10 kalekten asagıda hep sifreler zannedersem [@Bilinmeyen Etiket] Bey Halledebilir ancak.clan yazdı:Selam, cs7.csduragi.net serverime ulasamıyorum. Yaklaşık 30 dk dır durum böyle. Yeni bir eklenti eklemedik ama su anda ulasamıyoruz.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
SERVERE ERİSİLMİYOR
son eklediğiniz adminliklerin şifrelerini kontrol edin-silin
uzun şifreler bu tür problemlere neden açıyordu düzeltildimi bilemem
uzun şifreler bu tür problemlere neden açıyordu düzeltildimi bilemem
Linklerini gizle |
SERVERE ERİSİLMİYOR
Forum kurallarına uygun konu açınız. Ayriyetten @holigan 'ın dediklerine dikkat ediniz.
Linklerini gizle |