tuş bindleme neden yasak ?
reklam koyuyorsalar bunun cozumu yokmu ?
koy oraya bind tusuna reklam koyanın sunucusu kosulsuz sartsız kapatılcaktır diye.
aynı ipden 1 sınırıda sacmalıktır.
ilk defa cs duragında boyle bı uygulama goruyorum
adamlar internet kafeye gıdıp 2 kısı neden benım swme gıremıyor bu nasıl uygulama ?
Baska Tsye yonlendırme yapılmıyor
biz sizin yatqa sız tsnızı nıye kullanıyoruz ?
tsnın portları bıle paylasılmıyor
Tuş bindleme ve IP sınırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] ye sor.
Biz halimizden memnunuz
Biz halimizden memnunuz
Link: | |
Linklerini gizle |
Bazıları bu tuş bindleme olayını abartıyor ve normal yürüme tuşlarına bile ayar koyuyor, ek olarak connect komutu bile uygulayanlar var. Oyuncu ne olduğunu anlamadan sürekli yönlendirmeye giriyor siniri bozuluyor. Bu sebeple yasak ve bunun bir çözümü yok.
Aynı IP den tek giriş sınırının mevzusu saldırı gelmemesi, birde jail serverlarında bazıları geceleri tek kişi 30 client açık bırakarak kendi egosunu tatmin ediyordu, birazda sebebi bu. İyi olmuş.
Başka TSlere yönlendirme kapalı olmasının sebebini bilmiyorum ama başka TSleri aramak gibi bir olayımız yok. TS3 ler saldırıya açık dedik saldırılar kapatıldı, yurt dışına kapalı dedik yurt dışına açıldı. TS3lerde kusur aramak biraz zor, istenilen her şeyi veriyor.
TS IPleri 151.80.111.146:sayı şeklindedir.
Ek olarak burada 250 IP var, çoğu IP sahibi halinden memnun. Çünkü sistem yerine oturmuş ve oyuncular kazanılmış. Bana çok kişi şikayet ediyordu tuş ayarları değiştiriliyor sürekli sıfırlamak zorunda kalıyorum diye. Tuş bindleme olayının yasaklanmasının tamamiyle yanındayım.
Aynı IP den tek giriş sınırının mevzusu saldırı gelmemesi, birde jail serverlarında bazıları geceleri tek kişi 30 client açık bırakarak kendi egosunu tatmin ediyordu, birazda sebebi bu. İyi olmuş.
Başka TSlere yönlendirme kapalı olmasının sebebini bilmiyorum ama başka TSleri aramak gibi bir olayımız yok. TS3 ler saldırıya açık dedik saldırılar kapatıldı, yurt dışına kapalı dedik yurt dışına açıldı. TS3lerde kusur aramak biraz zor, istenilen her şeyi veriyor.
TS IPleri 151.80.111.146:sayı şeklindedir.
Ek olarak burada 250 IP var, çoğu IP sahibi halinden memnun. Çünkü sistem yerine oturmuş ve oyuncular kazanılmış. Bana çok kişi şikayet ediyordu tuş ayarları değiştiriliyor sürekli sıfırlamak zorunda kalıyorum diye. Tuş bindleme olayının yasaklanmasının tamamiyle yanındayım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
ego tatmin etse ne olur sanki gametrackere oynuyor ? hiç yoktan 2 ye 3 cıkartılmalıdır.
tslerde felaket çalınmaya gayet müsait 20 tlye yatqalı ts veremiyorsan bırak izin ver baska ts baglıyalım
jail oynan birisi olarak z tusunda redbul n tusunde market j tusunda jbmenu c tusundada ctmenu olmalıdır pro swlerinde halinden memnun olması dogdurur tuş bindlemeye reklam koyanın connect koyanın swsını kapatırsın bu kadar basit
not burası şikayet bölümü yoneticiye şikayet ediyorum zaten halinden mennun olanların bos entry gırnesine gerek yok bence
tslerde felaket çalınmaya gayet müsait 20 tlye yatqalı ts veremiyorsan bırak izin ver baska ts baglıyalım
jail oynan birisi olarak z tusunda redbul n tusunde market j tusunda jbmenu c tusundada ctmenu olmalıdır pro swlerinde halinden memnun olması dogdurur tuş bindlemeye reklam koyanın connect koyanın swsını kapatırsın bu kadar basit
not burası şikayet bölümü yoneticiye şikayet ediyorum zaten halinden mennun olanların bos entry gırnesine gerek yok bence
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Tuş bindleme neden yasak ?
- Hiç kimsenin tuş ayarlarını değiştirmeye hakkın yok. Bunun reklamla falan alakası yok nerden uydurdun bunu ?
Bizim clientimizden oyuna giren günde binlerce oyuncu var, bir tuş bindleyeceksen Z , X , C , M , B harflerini yönlendirme ile kullanacaksın.
Benim V harfine koyduğum reload'ı, space tuşuna koyduğum duckı hangi hakla değiştiriyorsun ?
Aynı ipden 1 sınırıda saçmalıktır ?
- Serverına bi anda 152123 kişi bağlanıp ping çıktığındada bunu yazabilecekmisin ?
Veya 1251 tane bot sokup serverının sıfırlanmasını sağladıklarında buraya "bizim serverımız neden sıfırlandı" yazabilecek misin ?
Başka Tsye yönlendirme yapılmıyor ?
- Neden kendi sunucularımızda başka firmaların reklamını yaptıralım , niye başkalarının bizim üzerinden prim yapmasını sağlayalım ?
Sana başka ts3 kullanamazsın denilmiyor, kullanabilirsin ama reklamını hiçbir şekilde bizim serverımızda yapamazsın. Git facebook sayfandan duyur buna karışan zaten yok.
Yatqa'ya gerek kalmadanda gayet düzgün bir şekilde ts3 kullanımı yapılıyor.
Ts3ü kullanmak için yatqanın gerekliliğini nerden çıkarttın ?
Tsler felaket çalınmaya müsait demişsin ?
- Yatqa olunca çalınmaya müsait olmayacak mı ? sen önüne gelene yetki verirsen ,yatqalı veya yatqasız ne farkedecek ?
Ayrıca tsni hackledilermi, gierersin paneline tek tıkla yedeğine dönersin, bir tuşa basmaktamı acizsin ?
Tsnin portları bile paylaşılmıyor ?
- Forumda arama yaparsan payşaıldığını görürsün.
yazdıklarınıda bi art niyet sezdim, gidip başka yerden hizmet almalısın
Bölümün amacınıda kavrayamamıssın, iyice okumalısın
- Hiç kimsenin tuş ayarlarını değiştirmeye hakkın yok. Bunun reklamla falan alakası yok nerden uydurdun bunu ?
Bizim clientimizden oyuna giren günde binlerce oyuncu var, bir tuş bindleyeceksen Z , X , C , M , B harflerini yönlendirme ile kullanacaksın.
Benim V harfine koyduğum reload'ı, space tuşuna koyduğum duckı hangi hakla değiştiriyorsun ?
Aynı ipden 1 sınırıda saçmalıktır ?
- Serverına bi anda 152123 kişi bağlanıp ping çıktığındada bunu yazabilecekmisin ?
Veya 1251 tane bot sokup serverının sıfırlanmasını sağladıklarında buraya "bizim serverımız neden sıfırlandı" yazabilecek misin ?
Başka Tsye yönlendirme yapılmıyor ?
- Neden kendi sunucularımızda başka firmaların reklamını yaptıralım , niye başkalarının bizim üzerinden prim yapmasını sağlayalım ?
Sana başka ts3 kullanamazsın denilmiyor, kullanabilirsin ama reklamını hiçbir şekilde bizim serverımızda yapamazsın. Git facebook sayfandan duyur buna karışan zaten yok.
Yatqa'ya gerek kalmadanda gayet düzgün bir şekilde ts3 kullanımı yapılıyor.
Ts3ü kullanmak için yatqanın gerekliliğini nerden çıkarttın ?
Tsler felaket çalınmaya müsait demişsin ?
- Yatqa olunca çalınmaya müsait olmayacak mı ? sen önüne gelene yetki verirsen ,yatqalı veya yatqasız ne farkedecek ?
Ayrıca tsni hackledilermi, gierersin paneline tek tıkla yedeğine dönersin, bir tuşa basmaktamı acizsin ?
Tsnin portları bile paylaşılmıyor ?
- Forumda arama yaparsan payşaıldığını görürsün.
yazdıklarınıda bi art niyet sezdim, gidip başka yerden hizmet almalısın
Bölümün amacınıda kavrayamamıssın, iyice okumalısın
Linklerini gizle |