Kapatma sebebi yazin bilelim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
[@Bilinmeyen Etiket] yani aradan bir ay geciyor imana gelip adamlarin lafina uyup bizi dinlemeden serveri kapatiyosunuz bu yaptiginiz adaletsizlik esitsizlik onlari dinlediginiz kadar bizi de dinleseydiniz diye umuyorum yani serverin kapatilmasi umrumda bile deil yaptginiz adaletsiz tutum suan umrumda tekrar soyluyorum yaptigim hicbir seyden pisman deilim hakeden cezasini bulur demistim bi server kapanmiş diye yalvaricak deilim burasi yoksa baska yere gecerim sorun yok ama yaptiginiz adaletsizligi asla unutmayiz size her defasinda faceden olsun burdan olsun bizimde hakli oldugumuz konularda bi cok sey attik sadece baktiniz adamlar bir iki resim atiyor sormadan serveri kapatiyosunuz servera kira oduyoruz 20 gunu olmasina ragmen yani ne desem size azdir simdi cunki cidden cok adaletsiz bi yonetim var bu sunucuda ilk ve son gunum olsun bu hesabida engelle tam olsun simdi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Herşey açtığım konuda mevcut ben bir aydır sonuçlanmasını bekliyorum
kanıtlar herşeyi anlatıyor
kanıtlar herşeyi anlatıyor
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Adelet derken ?
Adamın paneline girip herkesi banlamıssın , serverın ismini değiştirmişsin kalkıp birde adeletten mi bahsediyorsun ?
topic6899-20.html#p35498
Varsa sizinde bi kanıtınız foruma konu açarsınız ilgilenilir, ayrıcalığınız ne ki facebookttan attığınız şeyler için işlem yapalım ?
Adamın paneline girip herkesi banlamıssın , serverın ismini değiştirmişsin kalkıp birde adeletten mi bahsediyorsun ?
topic6899-20.html#p35498
Varsa sizinde bi kanıtınız foruma konu açarsınız ilgilenilir, ayrıcalığınız ne ki facebookttan attığınız şeyler için işlem yapalım ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Ustte yazdim size facebook üzerinden attigim onceki resimlere bakin adamlar gecen ay sercerinizi cokerttik diye facebook profilime resim atiyolar facebook uzerinden bunu sizlerle paylastim sadece goruldu biraktiniz ben zaten asla yalan soylemem onceki paylasimada yazdim saldiriyi üstleniyorum baskasi olsa inkar eder bu cocuk benim aile ecdadima kufurler savurmus size faceden yazdim adanlar bize saldiriyor tespir edin felan diye sadece bakiyorsubuz adamlar resim atinca bizi cikariyorsunuz bu ne kadar adaletli bi tutum omer bey suncuya aylardir hizmet veriyorum kusura bakmasin kimse benim anama bacima sovemez adami ciktigi yere sokarim .!!! Herkesin namusu serefi var ben 17 yaşındaki ergenden kufur yedim ayni kufuru sizde yeseniz herseyi yaparsiniz omer bey ben bu sunucuya emek sarfettim caba gosterdim sunucuya getirdiğim oyunculari saymiyorjm bile ben asla yalan soylemem durust namuslu birisiyim serefime laf edene gerekeni yaparim benim yerimde başkası olsa inkar eder zaten onceki paylasimada yazdim saldiriyi ben üstleniyorum dedim daha ne aticam resimleri size zaten atmistim sildim sonra simdi nerden bulacam haksizlik cidden haksızlık bize saldiri olunca incelemiyosunuz adamlar atinca bakıyorsunuz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Konuya kilit vurun sadece saçmalıyor ayrıca yasaklanmış bir üye
benim clanımın adına farklı sunucudan server açtın ve ben seni uyardım sunucu ile görüşüp serverini kapattırmıştım
daha sonra faceden anama bacıma küfredip ben cevap veremeden engelledin
onun öncesinde küfretmiş olabilirim ama kimse kimseye durduk yere küfür etmez öyle değilmi
benim clanımın adına farklı sunucudan server açtın ve ben seni uyardım sunucu ile görüşüp serverini kapattırmıştım
daha sonra faceden anama bacıma küfredip ben cevap veremeden engelledin
onun öncesinde küfretmiş olabilirim ama kimse kimseye durduk yere küfür etmez öyle değilmi
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Şakamısın ? Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Facebooktan attığınız ile niye ilgilenlim ? Varsa serverınıza verdikleri bir zarar açarsınız kanıtları ile konu ilgilenir, hala daha küfür etti facebookttan attım diyorsun kalkıp birde bizi suçluyorsun.
Sanamı kaldı burda başkasın serverına saldırıp adaleti sağlamak
Facebooktan attığınız ile niye ilgilenlim ? Varsa serverınıza verdikleri bir zarar açarsınız kanıtları ile konu ilgilenir, hala daha küfür etti facebookttan attım diyorsun kalkıp birde bizi suçluyorsun.
Sanamı kaldı burda başkasın serverına saldırıp adaleti sağlamak
Linklerini gizle |