Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Stand Back Warrior's #ComeBack

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.

agonsmain

Mesaj gönderen agonsmain »

dostum her önüne gelene afafafaf diye bir admin ban atıyor ts de bekliyorum gelirmisiniz anydesk verecem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
commandertzx61
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: SBW Family
İletişim:

Mesaj gönderen commandertzx61 »

VIP ve Klan Oyuncularımız için HEALBOMB (Can iksiri) yerine MEDSHOT (Canİğnesi) eklenmiştir. Elinizde Bıçak ile G (25 HP) tuşuna basarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca tüm oyuncularımız saydan /doktor yazarak 2000$ karşılığında 20 HP satın alabilirler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
commandertzx61
İletişim:

Yine yenilenen plugin ve modellerimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ra1kkonen1903

Mesaj gönderen ra1kkonen1903 »

Çift zıplama ve iksir gibi çoğu şeyler artık csdurağı çoğu serverlerin'de var bazılarının hoşuna gitmiş ama bence gereksiz 1.6 nın ruhunu öldürmüşsünüz bence orjinal düz 1.6 böyle eklentisiz daha iyi. revive, iksir, gun game mod, dm mod gibi oluyor. yinede başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
commandertzx61
İletişim:

ra1kkonen1903 yazdı: Pzt Tem 14, 2025 11:56 am Çift zıplama ve iksir gibi çoğu şeyler artık csdurağı çoğu serverlerin'de var bazılarının hoşuna gitmiş ama bence gereksiz 1.6 nın ruhunu öldürmüşsünüz bence orjinal düz 1.6 böyle eklentisiz daha iyi. revive, iksir, gun game mod, dm mod gibi oluyor. yinede başarılar.
Ben bunları 2024 Ocak ayı itibari ile uzun bir süre kullandım. Sonrasında bir çok özelliği artık kullanmıyorum. Revive ve İksir'i ben ilk kullandığımda insanlardan saçma bir olay diye şikayetler geliyordu. Sonra 3 ay sonra sunucum full tuttu ve 1 yıl boyunca full oynayan bir sunucu yönettim. Yasaklı olan oyuncular harici hiç bir oyuncuya keyfi ban, wg ve tw bakılmasına müsaade edilmeden ban atılmasına izin vermedim, vermiyorum.

Sonrasına gelirsek bir sürü non-steam oyuncu kazandım. Bir çoğu bırak oyunu ts3 vs. nedir bilmeyen insanlardan oluşuyordu. Oyun içi chat üzerinden kurulan diyaloglar ile bu insanların sürekli kendi sunucumda oynamasına imkan sağladık. Sürekli oynayan insanlara vip özelliği verdik.

Hal böyle olunca diğer sunucularda benim serveri bu eklentilerin doldurduğunu düşündü. Şuan csd ve diğer cs 1.6 firmalarında bu eklentiyi kullanan nerdeyse 20-30 arası sunucu bulunuyor. Demek ki bir şeylere öncülük etmişim ve insanlara örnek olmuşum.

Evet bende sadelikten yanayım ama yıl 2025 oyuncu sayısı ve eski oyuncu kitlesi artık bulunmuyor. Bu arada oyunu öldürmüşsünüz demişsiniz, teşekkür ederiz. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala