CS Duragi 1.6 Serverlara baglanmiyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
@Arkadaşlar yurt dışından oynayanlar IP lerini konu açıp yada özel msj ile iletsinler ilgilenelim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
İsmail 98 mesela abim ve ben cs oynuyoruz kurduğum servere sorunsuz giriyor ama Arkadaş ım giremiyor birde Arkadaş ım yurt dışında degilki yurt dışındaki ipleri açsak nolurki
Linklerini gizle |
-
İsmail 98 ben ve abim cs oynuyoruz ben serveri kuruyorum o sorunsuz giriyor ama Arkadaş ım giremiyor yurt dışındaki ipleri açsak nolurki acaba Arkadaş ım başka yerde yaşıyor diyemi
Linklerini gizle |
-
Arkadaşlar yurt dışına açıldığı zaman sıkıntılar yaşanıyor giren oyunculardan dolayı. Ayrıca güvenliğimizi zorluyorlar. Sadece kişiye özel IP açımları yapabiliyoruz.
Linklerini gizle |
-
Kardeşim Anlamadım Ben Nasıl Arkadaşımla oynayabilecem Arkadaşıma Veriyorum Server İpi (192.168.1.**:*****)Giremiyor Failed Connect Game Server Hatası Alıyor Yurt Dışı İplerini Açsak Ne Olur Girebilir mi Oyuna Ama Arkadaşım İstanbulda YaşıyorsAhbAz. yazdı:Arkadaşlar yurt dışına açıldığı zaman sıkıntılar yaşanıyor giren oyunculardan dolayı. Ayrıca güvenliğimizi zorluyorlar. Sadece kişiye özel IP açımları yapabiliyoruz.
Linklerini gizle |
-
Yaa istanbuldaysa kendisinde sorun vardır. Başka serverları denesin.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
verdiğin ip adresi localdir.Hakanatikts yazdı:Kardeşim Anlamadım Ben Nasıl Arkadaşımla oynayabilecem Arkadaşıma Veriyorum Server İpi (192.168.1.**:*****)Giremiyor Failed Connect Game Server Hatası Alıyor Yurt Dışı İplerini Açsak Ne Olur Girebilir mi Oyuna Ama Arkadaşım İstanbulda YaşıyorsAhbAz. yazdı:Arkadaşlar yurt dışına açıldığı zaman sıkıntılar yaşanıyor giren oyunculardan dolayı. Ayrıca güvenliğimizi zorluyorlar. Sadece kişiye özel IP açımları yapabiliyoruz.
Dışarıdan kimse bağlanamaz ,
Yapman gereken önce modemin arayüzüne girip 27015 portunu kendi ip adresine yönlendirmen
ardından www.whatismyip.com adresine girip ip adresini arkadaşlarına vermen
Linklerini gizle |
-
Modem Arayüzüne Nasıl Girebilirim ve Nasıl YönlendirebilirimÖmer TELLİ yazdı:verdiğin ip adresi localdir.Hakanatikts yazdı:Kardeşim Anlamadım Ben Nasıl Arkadaşımla oynayabilecem Arkadaşıma Veriyorum Server İpi (192.168.1.**:*****)Giremiyor Failed Connect Game Server Hatası Alıyor Yurt Dışı İplerini Açsak Ne Olur Girebilir mi Oyuna Ama Arkadaşım İstanbulda YaşıyorsAhbAz. yazdı:Arkadaşlar yurt dışına açıldığı zaman sıkıntılar yaşanıyor giren oyunculardan dolayı. Ayrıca güvenliğimizi zorluyorlar. Sadece kişiye özel IP açımları yapabiliyoruz.
Dışarıdan kimse bağlanamaz ,
Yapman gereken önce modemin arayüzüne girip 27015 portunu kendi ip adresine yönlendirmen
ardından http://www.whatismyip.com adresine girip ip adresini arkadaşlarına vermen
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Googledan "cs 1.6 port açma" yazarak birçok makale ve videoya ulaşabilirsin
Linklerini gizle |
-
Saolun DeneyecegimÖmer TELLİ yazdı:Googledan "cs 1.6 port açma" yazarak birçok makale ve videoya ulaşabilirsin
Linklerini gizle |