trnin en büyük cs formu 0 aktiflik paylaşım 0 ? zamanında csd erişemiyecek siteler buradan daha aktif. benim anlatmak istediğim paylaşım vs yok boş boş konular muhabbetler burada birşey paylaşıyorum boş muhabbet yapıyorsun. çok konuşmak istiyorsan pm at uzun uzun konuşacağım seninle
Premium Jbmenu Hesap+Kredi Sistemli 2022
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
knk cok sacma bu yorum ustelikGökhanREYHAN yazdı: ↑Sal Oca 04, 2022 11:33 pm kötü bi menümü diyorsunuz? şuan gt1 oynuyan sunucuların kullandığını gördüm, ücretli vs satılıyordu. editlenmesi ve ayarlanması gereken birkaç bölüm var onun dışında kötü olduğunu düşünmüyorum, ironu yapıcağına menü edit vs birşeyler yapsın :d sunucular 2-3 senelik eklenti kullanıyor forum ölüyor, birşeyler yapın
viewtopic.php?p=287522#p287522
bu fikir de bize ait. zaten emrullahı sevmememde ki en büyük sebep özgün olmaması. hatta dogrudan şu diğer forumu da bu yüzden sevmiyorum. fikiri çalıyor, daha kötüsünü yapıp iyisini yaptıgını düsünüp en iyisi bu diyo.
bu forumun canlılıgı hakkında da zaten açıklama yapıldı. öncelik olarak müşterileri düşünerek açılan bir forum. buradan bir gelir elde edilmiyor, yardım için açılan kar amacı gütmeyen bir yer.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43
- Clan İsmi: F1
İlk önce şunu söyliyim, bu eklentinin gtlik bir eklenti olduğunu düşünmüyorum.GökhanREYHAN yazdı: ↑Sal Oca 04, 2022 11:33 pm kötü bi menümü diyorsunuz? şuan gt1 oynuyan sunucuların kullandığını gördüm, ücretli vs satılıyordu. editlenmesi ve ayarlanması gereken birkaç bölüm var onun dışında kötü olduğunu düşünmüyorum, ironu yapıcağına menü edit vs birşeyler yapsın :d sunucular 2-3 senelik eklenti kullanıyor forum ölüyor, birşeyler yapın
Eklentiyi 1 ay önce falan bir arkadaşa kullansın diye atmıştım sadece.
Ayrıca millet de haklı, eklenti iyi falan değil. Sadece zevkime göre toparladığım bir menü o kadar.
Ayrıca paylaşmak istersen sana özelden bu menünün kredi sistemsiz halini de atabilirim.
Linklerini gizle |
-
Beni sevmemen kalbimi kırıyorENESIZM yazdı: ↑Prş Oca 06, 2022 11:55 pmknk cok sacma bu yorum ustelikGökhanREYHAN yazdı: ↑Sal Oca 04, 2022 11:33 pm kötü bi menümü diyorsunuz? şuan gt1 oynuyan sunucuların kullandığını gördüm, ücretli vs satılıyordu. editlenmesi ve ayarlanması gereken birkaç bölüm var onun dışında kötü olduğunu düşünmüyorum, ironu yapıcağına menü edit vs birşeyler yapsın :d sunucular 2-3 senelik eklenti kullanıyor forum ölüyor, birşeyler yapın
bu fikir de bize ait. zaten emrullahı sevmememde ki en büyük sebep özgün olmaması. hatta dogrudan şu diğer forumu da bu yüzden sevmiyorum. fikiri çalıyor, daha kötüsünü yapıp iyisini yaptıgını düsünüp en iyisi bu diyo.
bu forumun canlılıgı hakkında da zaten açıklama yapıldı. öncelik olarak müşterileri düşünerek açılan bir forum. buradan bir gelir elde edilmiyor, yardım için açılan kar amacı gütmeyen bir yer.
Yine de bir şey diyemem, diğer forum diye bahsettiğin yer bu eklentileri birleştirip bir de yönlendirme(evet csdden oytye yönlendirme yapma) ekleyerek satıyor.
Yine de benim eklentim kötü olsun kanka
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kankan değilim, üslubuna dikkat et. evet eklentin kötü, çok kötü hem de. hatta çoğunu bizim eklentilere bakarak yaptın gerçi tek sen değil, senin abi çektiğin insanlar da ona keza ne sıra, ne düzen hiçbir şey yok. burada kötülediğin forumda zamanında moderatördün. orası için eklenti yazıyordun. şuan boş yapma burada.Emrullah AKTAŞ yazdı: ↑Sal Oca 11, 2022 11:32 pmBeni sevmemen kalbimi kırıyorENESIZM yazdı: ↑Prş Oca 06, 2022 11:55 pmknk cok sacma bu yorum ustelikGökhanREYHAN yazdı: ↑Sal Oca 04, 2022 11:33 pm kötü bi menümü diyorsunuz? şuan gt1 oynuyan sunucuların kullandığını gördüm, ücretli vs satılıyordu. editlenmesi ve ayarlanması gereken birkaç bölüm var onun dışında kötü olduğunu düşünmüyorum, ironu yapıcağına menü edit vs birşeyler yapsın :d sunucular 2-3 senelik eklenti kullanıyor forum ölüyor, birşeyler yapın
Yine de bir şey diyemem, diğer forum diye bahsettiğin yer bu eklentileri birleştirip bir de yönlendirme(evet csdden oytye yönlendirme yapma) ekleyerek satıyor.
Yine de benim eklentim kötü olsun kanka
Linklerini gizle |
-
Kardeş dosyaları eksiksiz kuruyorum. Daha sonra oyuna giriyorum hiçbir eklenti çalışmıyor. Sebebi Nedir ?
Linklerini gizle |
-
Yan eklentilerin hepsini kuruyor musunuz?phantom4789 yazdı: ↑Çrş Nis 06, 2022 1:11 am Kardeş dosyaları eksiksiz kuruyorum. Daha sonra oyuna giriyorum hiçbir eklenti çalışmıyor. Sebebi Nedir ?
Linklerini gizle |
-
Sizinde optimize diye sattığınız 10k satırlık jbmenünüz yayılınca piyasadan kayboldunuz .çdENESIZM yazdı: ↑Prş Oca 06, 2022 11:55 pmknk cok sacma bu yorum ustelikGökhanREYHAN yazdı: ↑Sal Oca 04, 2022 11:33 pm kötü bi menümü diyorsunuz? şuan gt1 oynuyan sunucuların kullandığını gördüm, ücretli vs satılıyordu. editlenmesi ve ayarlanması gereken birkaç bölüm var onun dışında kötü olduğunu düşünmüyorum, ironu yapıcağına menü edit vs birşeyler yapsın :d sunucular 2-3 senelik eklenti kullanıyor forum ölüyor, birşeyler yapın
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
doğrudurbilalgecer47 yazdı: ↑Çrş Nis 06, 2022 3:34 pmSizinde optimize diye sattığınız 10k satırlık jbmenünüz yayılınca piyasadan kayboldunuz .çdENESIZM yazdı: ↑Prş Oca 06, 2022 11:55 pmknk cok sacma bu yorum ustelikGökhanREYHAN yazdı: ↑Sal Oca 04, 2022 11:33 pm kötü bi menümü diyorsunuz? şuan gt1 oynuyan sunucuların kullandığını gördüm, ücretli vs satılıyordu. editlenmesi ve ayarlanması gereken birkaç bölüm var onun dışında kötü olduğunu düşünmüyorum, ironu yapıcağına menü edit vs birşeyler yapsın :d sunucular 2-3 senelik eklenti kullanıyor forum ölüyor, birşeyler yapın
Linklerini gizle |