@CSmiLeFaCe
abı adam tsme gelıyor <11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "[Muzzic] mission ali" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "Batu07040@ArapGecisi" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "Batu07040@ArapGecisi from 176.43.78.142:57578" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "[єxρgяαρнιc ® Yιğιтвєу] єxρgяαρнιc ® Yιğιтвєу" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "[єxρgяαρнιc ® CeyhuNReiS] Explasion Graphic" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "[MuSTafA] MuSTafA" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "Cemile" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "[! Fırat] ! Fırat" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
<11:47:24> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" adlı kullanıcı "[*spacerB12xxsssxxd443]-.." kanalından "Default Channel" kanalına bağlandı.
<11:47:24> "Guest" adlı kanal grubu "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" kullanıcısına "CSDurağı.COM TEAMSPEAK 3 SUNUCUSU" tarafından eklendi
<11:47:31> "Cemile" ismini ""batu mıcı aç"" olarak değiştirdi.
<11:47:32> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "[! Fırat] ! Fırat" adlı kullanıcıya "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini verdi.
bu sekıl herseyı verek saldırı atıyoar
omer abı dıkkatımı ceken yer bursaı <11:47:22> "[Azazi(Plugin-Banner-Icon)] Azazi(Plugin-Banner-Icon)" , "Batu07040@ArapGecisi from 176.43.78.142:57578" adlı kullanıcıdan "кυяυcυ (cєσ)" yetkisini kaldırdı.
ıyı ba yardım lutfen
abi ynalıs yer acıtıgmı bılıyorum bak lutfen
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 37
-
Kardeşim keylog yemişsindir git başka pcden paneli felan değiştir herşeyi sıfırla
Link: | |
Linklerini gizle |
Ya keylogger bi ihtimal. Fakat ts3 serverini ayarlarken açık bırakmış olabilirsin. Ts3 adresine panelinden default yedeği yükle.
Link: | |
Linklerini gizle |