Arkadaşlar bilgisayar sistemimi parçalar halinde 2. El toplayarak yeniledim özellikleri şu şekilde ;
İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 AF
Anakart: Asus tuf b450 pro gaming
Ekran Kartı: Rx580 8GB
Ram: 8GB 3000 MHz
Depolama: 240 GB SSD
Güç Kaynağı: XIGMATEK TAURO 80PLUS BRONZE M+600W MODÜLER
Oyunda FPS sorunu yaşıyorum. Pro serverlerde 100 veya 150 Sabit FPS alıyorum. DM-Jail gibi modlarda oyuncuların yoğun olduğu yerlerde 100 ün altına düşüyor bunun sebebi nedir ? Yeni nesil oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamazken neden cs 1.6 bu FPS sorunuyla karşılaşıyorum ? Çözümü varmıdır varsa nedir ? Ne yapmam gerekiyor ? Bu arada oyunu steamdan oynuyorum onun içinde ayarı varmıdır bilmiyorum.  Şimdiden teşekkürler.

FPS Sorunu Hk.
Moderatör: Moderatörler
- 

Xau
 Konu Sahibi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.12
- Clan İsmi: Nostalji Gamers
- İletişim:
- 
				Victores

FPS Sorunu Hk.
sanırım bu fps düşüklüğünün sebebi sadece siz değilsiniz 
bilgisayarım ortalama bir bilgisayar kimsenin olmadığı boş serverde 700-800 fps alırken jail serverlerde 50-60lara kadar düşüyor çünkü jail serverler gereğinden fazla spr, model dosyaları ekliyor bunların hepsi fps düşürüyor ayrıca serverde 4-5 kişi varken fps 150-200lerdeyken kişi sayısı 23-24lere çıkınca da fps 70-80e kadar düşüyor serverdeki kişi sayısı da fps'i etkiliyor

bilgisayarım ortalama bir bilgisayar kimsenin olmadığı boş serverde 700-800 fps alırken jail serverlerde 50-60lara kadar düşüyor çünkü jail serverler gereğinden fazla spr, model dosyaları ekliyor bunların hepsi fps düşürüyor ayrıca serverde 4-5 kişi varken fps 150-200lerdeyken kişi sayısı 23-24lere çıkınca da fps 70-80e kadar düşüyor serverdeki kişi sayısı da fps'i etkiliyor
| Link: | |
| Linklerini gizle | 
- 
				ByKieL*

FPS Sorunu Hk.
Aynen özellikle jail sunucularda T dolu hücreye bakarken fpsim 15 falan oluyor normal kimsenin olmadığı zaman ise 100 150 falan.Victores yazdı: Çrş Ara 09, 2020 11:59 am sanırım bu fps düşüklüğünün sebebi sadece siz değilsiniz
| Linklerini gizle | 
- 

DarknessS

FPS Sorunu Hk.
Oyunda Bir Sorun Var Video Modunu [D3D] Veya [OpenGL] Almayı Dene Ben Bu Şekilde Düzelttim
Ama Zaten D3D Modunda Veya OpenGL Modunda Isen Üzülme Oyundada Bir Sorun Var Benim Pcm Yeni Nesil Bir Oyunda Kasmıyordu Cs 1.6 ' da kasıyordu Oyunda Bir Sorun Var

Ama Zaten D3D Modunda Veya OpenGL Modunda Isen Üzülme Oyundada Bir Sorun Var Benim Pcm Yeni Nesil Bir Oyunda Kasmıyordu Cs 1.6 ' da kasıyordu Oyunda Bir Sorun Var
| Linklerini gizle | 
FPS Sorunu Hk.
Oyun çok eski olduğu için kasıyor bu genel sorun. Oyun steam ise aşağıda bıraktığım görseldeki gibi düzenleyiniz. Ayrıca çözünürlüğü de monitöre göre yapınız.
Konsola da zaten herkesin bildiği komutları yazın.
fps_override 1
fps_max 450
Benim ayarlarım bu şekil de.

fps_override 1
fps_max 450
Benim ayarlarım bu şekil de.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

| Linklerini gizle | 
- 

Xau
 Konu Sahibi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.12
- Clan İsmi: Nostalji Gamers
- İletişim:
FPS Sorunu Hk.
AMD nin eski oyunlara desteği yok zaten yeni nesil oyunlara odaklanmışlar ama Nvidia öyle değil hem eski hemde yeni oyunlara desteği var o yüzden GTX 1050 ti ye geçtim şimdi sorunum yok FPS yüksek alıyorum

| Linklerini gizle | 
FPS Sorunu Hk.
AMD ile alakalı değil ki? Ben RX 570 kullanıyorum FPS değerlerim yüksek.Xau yazdı: Cum Şub 19, 2021 2:50 pm AMD nin eski oyunlara desteği yok zaten yeni nesil oyunlara odaklanmışlar ama Nvidia öyle değil hem eski hemde yeni oyunlara desteği var o yüzden GTX 1050 ti ye geçtim şimdi sorunum yok FPS yüksek alıyorum
| Linklerini gizle |