Merhaba arkadaşlar serveri açalı 2 haftaya yakın oluyor.Oyuncu sayısı olarak güzel bir user var serverde.Ama ben elimden geldikçe en kaliteli en güzel olmak için elmiden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorum yeni mapler bulmak biraz zor oyuncu sayısına göre eşit bir mapler bulmak o o kadar kolay değil.Biraz serverden bahsediyim.
1-+Hp sistemi vardır bir oyuncuyu öldürdüğünüzde canınız yenilenir ama 100 den fazla olamaz.
2-Yeşil Ekran Adamı vurduğunuzda kısa süreli bir ekran yeşil olur.
3-Eldiveninde logomuz olan karambit bıçağı
4-Çift zıplama
5-Rütbe sistemi
Server Tanıtım Videomuz :
https://www.youtube.com/watch?v=ZeICfZbECCc
Kurallarımız:
Küfür kesinlikle yasaktır.Küfür edenlere ilk başta gag devam ettikleri zaman ban uygulanır.
Seviyeli olmak zorunludur.Kimse kimseye hakaret tarzı veya ezikleyici konuşamaz.
Bunny Alias cfgler yasaktır.
Ortak aramamın sebebi elimden geldiği kadar ilgilenebiliyorum ama başka bir oyunda başka bir sunucumuz olduğu için oraya vakti ayıramıyorum.Yeni bir server olduğumuz için herşey daha tam yerine oturmadı uzun süre Csduragı bünyesinde Gungame olarak kalıp insanların publicten önce veya sonra canları sıkıldığı zaman girip vakit öldürdüğü bi server haline gelmeyi hedefliyrouz.Her türlü yeniliğe eleştiriye açığız eksiğimiz varsa herkes söyliyebilir dikkate alıyrouz her denileni.
Serverden bazı görüntüler:
Bütün herkesi servere beklerim.İyi oyunlar dilerim.
[-SW ORTAK ARANIYOR-]neccaR Ailesi # GunGame Mod [cs167]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 147
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Başarılar dostum boll userler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-