Silah skin Yukleme Yardim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 280
Beyler silah skini nasil yuklenir mesela modelse yukluyorum olmuyor yardimmm
Link: | |
Linklerini gizle |
-
yüklüyorum ama silah skinin mb sini nasıl dusurcez 1 saatte giriyor servere yardim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.14
- Clan İsmi: Ehl-i Keyf
Plugins dosyasına yüklenmiyorsmtetn yazdı: Prş Şub 18, 2016 9:30 pm Silah Skini (Modeli) Yüklemek kolaydir. Şu konudaki eklentiler-pluginler/ghw-weapon-replace ... -t261.html eklentiyi indir ve kurun.
KURULUM
GHW_Weapon_Replacement.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının En Altına
GHW_Weapon_Replacement.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının En Altına
new_weapons.ini Dosyasını addons/amxmodx/config Dosyasının İçine
Modelleri new_weapons.ini Dosyasında Nereye Atılmasını Ayarladıysanız Ona Göre Atın.
addons/amxmodx/config plugins.ini Dosyasının En Altına GHW_Weapon_Replacement.amxx Yazip Kaydedin
Son Olarak Map Değiştirin.
lütfen konu acmadan önce arastırınız.
Linklerini gizle |
Çünkü anlatan arkadaşta yanlış bilgi vermiş. + Yeni konu açın eski konuları hortlatmayın.ChesterHoca yazdı: Sal Mar 31, 2020 7:57 pmPlugins dosyasına yüklenmiyorsmtetn yazdı: Prş Şub 18, 2016 9:30 pm Silah Skini (Modeli) Yüklemek kolaydir. Şu konudaki eklentiler-pluginler/ghw-weapon-replace ... -t261.html eklentiyi indir ve kurun.
KURULUM
GHW_Weapon_Replacement.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının En Altına
GHW_Weapon_Replacement.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının En Altına
new_weapons.ini Dosyasını addons/amxmodx/config Dosyasının İçine
Modelleri new_weapons.ini Dosyasında Nereye Atılmasını Ayarladıysanız Ona Göre Atın.
addons/amxmodx/config plugins.ini Dosyasının En Altına GHW_Weapon_Replacement.amxx Yazip Kaydedin
Son Olarak Map Değiştirin.
lütfen konu acmadan önce arastırınız.
.sma dosyasını eklenti yükle bölümünden panele yükleyin.
sağlıklı yükleme bittikten sonra ekranınızda .amxx uzantılı dosya adı gözükecek. onu ftp ye girip addons/amxmodx/config/plugins.ini dosyasının en altına yazıp kaydedin.
new_weapons.ini dosyasını addons/amxmodx/config dizinine atın.
new_weapons.ini dosyasının içini ise models'e yüklediğiniz dosyalara göre aşağıdaki örneğe bağlı olarak düzenleyin.
"models/orjinalmodel.mdl" "models/.../yenimodel.mdl"
Linklerini gizle |