Sunucum yeni gelen kurallardan dolayı iptal edilmis ortaklarımla birlikte ödeme yapiorduk
Watsap destek hattıyla 2 gündür iletişime geçmeye calisiorum bı sonuç alamadım yardımcı olur musunuz ..??
Cs16.csduragi.net
Sunucu iptali acil yardim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
-
Sunucuları iptal gözükenler hakkında duyuruMehmet abay yazdı: Prş Ara 17, 2020 8:42 pm Sunucum yeni gelen kurallardan dolayı iptal edilmis ortaklarımla birlikte ödeme yapiorduk
Watsap destek hattıyla 2 gündür iletişime geçmeye calisiorum bı sonuç alamadım yardımcı olur musunuz ..??
Cs16.csduragi.net
Kısa süre içerisinde sunucu ismi değişikliği yapmış veya sürekli farklı isimlerden ödeme yapılmış sunucuların hizmetleri iptal statüsüne alınmıştır.
Hizmetleri iptal durumuna alınmş kişiler 0212 909 1992 WhatsApp numarasından ivedilikle bizlerle iletişime geçip bu değişikliklerin veya farklı ödemelerin sebebini açıklamak ile yükümlüdür.
Sunucu sahibi harici iletişime geçen kişiler hiç bir şekilde kale alınmayacaktır.
Eğer paneldeki Tc kayıtlı kişi WhatsApp'ta yazmaz ise cevap vermezler diye biliyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
WhatsApp'dan size gerekli cevaplar zaten verilmiş, burada ayrı konu açmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor
Link: | |
Linklerini gizle |