server reklamları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 190
server reklamları
viewtopic.php?p=289253#p289253
"Yönlendirme alan iplerin, sunucuya yönlendirme ile gelen CSDuragi.COM isimli oyuncuların nicklerini kendi server ipleri yapması yasaklanmıştır.
İlk tespitte eklenti kaldıracak, tekrarında yön kapatılacaktır"
Denetlenmeye ne zaman başlanacak veya nasıl tespiti yapılıyor, halen bazı serverler kendi serverlerinin reklamıyla player göndermeye devam ediyo kurallara uyan bizim gibi belirli başlı serverler var.
"Yönlendirme alan iplerin, sunucuya yönlendirme ile gelen CSDuragi.COM isimli oyuncuların nicklerini kendi server ipleri yapması yasaklanmıştır.
İlk tespitte eklenti kaldıracak, tekrarında yön kapatılacaktır"
Denetlenmeye ne zaman başlanacak veya nasıl tespiti yapılıyor, halen bazı serverler kendi serverlerinin reklamıyla player göndermeye devam ediyo kurallara uyan bizim gibi belirli başlı serverler var.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
-
-
server reklamları
Yönlendirme hizmetini satın aldığımız an yeni kurduğumuz bu eklentiyi kaldırdık. Ancak başka kişiler özellikle 2 klan kullanmaya devam ediyor, yönlendirme sayesinde mi bilemem ancak halen adamlar geliyor ve otomatik ban atılıyor, yönlendirmemize zarar durumda.
Neticede, benim sunucum dolduğunda yönlendirme başka ip'ye geçiyor, ben bu adama ban attığımda sunucuma user girmesi için tekrar yönlendirmenin bana vurmasını bekliyorum.
Neticede, benim sunucum dolduğunda yönlendirme başka ip'ye geçiyor, ben bu adama ban attığımda sunucuma user girmesi için tekrar yönlendirmenin bana vurmasını bekliyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
server reklamları
Aynı sorun bizde de mevcut bugün Bugün yönlendirmem aktif oldu ve dediğiniz olayı fark ettim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
server reklamları
Arkadaş server girdi. İsminin öyle oldugunun farkında değil. Dün normal miydi dedim evet dedi. Bilginize.

Linklerini gizle |
-
server reklamları
Bence artık konuya el atılmalı yetkililer tarafından reklamlı useri kickliyoruz direk, bi yasak var biz uyuyosak diğerlerinin farkı ne onlarda uymalı.
Linklerini gizle |
-
server reklamları
bu yasağın devam edip etmediği konusunda bilgi verebilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd