Bugün sizlere yeni açılan CS sunucumuzu ve RAİN GAMİNG'i tanıtacağım.
Öncelikle, nedir bu RAİN GAMİNG?
Rain Gaming olarak sizlere en iyi şekilde ortam haızrlamak bizim işimiz. Bu ortamda yeni arkadaşlıklar, yeni öğrenimler ve daha fazlasını yaşayabileceksiniz. Aslında biz CS ortamına önceden de giriş yaptık, ismimizi duyanlar olmuştur. Önceki sunucu isimlerimiz Yakamoz Devleti, Servet-i Fünun Devleti ve Özel Harekat JB Sunucusu'dur. İsimler tanıdık geldiyse, sizde bizdensiniz demektir. Uzun süren aradan sonra tekrardan sahalara dönüyoruz ve sağlam döneceğiz. Bu ara verdiğimiz süreçte, yönetim kadromuzda kopmalar yaşandı ve herkes farklı bir yol çizdi. Rain Gaming'in kurucusu olarak yolumu oyun olarak seçtim. SA-MP sunucusu açtım, oynadım. Bu süreçte yanımda daha fazla arkadaşım oldu. Şimdi ise eskiden kalan yarım bırakılan bir isteği tekrardan canlandırıyorum. Gaming sunucumuzda çeşitli oyunlar oynayabilir, kendinize oyun arkadaşı bulabilirsiniz. Birlikte çoğu oyunu oynuyoruz, oynarken öğreniyoruz ve eğleniyoruz. Daha fazla arkadaş kazanmak için, kendi içimizde bulunduğumuz RAİN GAMİNG platformunu sizlerle paylaşıyorum. Sizleri de sunucumuza bekliyorum.
--- TS: raingaming --
CS sunucumuza gelirsek, iki türlü sunucumuz vardır. [JB - PRO]
Bir CS sunucusunu ne kadar anlatsak da, hepiniz zaten biliyorsunuz. Daha farklı şeyler ekledik mi, ekledik. Bunları bize tanıdığınız sürede keşfedebilirsiniz.
**Ekibi ile gelen kişilere CS sunucularımızda yetki verilir(Ekip liderine: Yönetim Lideri - Ekip Üyelerine: S-A/K-A/SLOT), kişi sayısına göre de panel verilir. Daha CS ekibi tam oluşmadı, siz de ekibimizde yer almak istiyorsanız, buyrun hepinizi bekleriz.
Ek olarak JB sunucumuzda, S-A ve K-A yetkisini bedava olarak alabilirsiniz. PRO sunucumuzda ise, SLOT yetkisini alabilirsiniz.**
**Pluginler konusunda bize olan desteği için @suriyelikene adlı arkadaşımıza teşekkür ederiz.**
MaviRuh* yazdı: Sal Kas 17, 2020 2:23 pm
Servere gittim eklentiler çok hoşuma gitti. Oyunla ilgilenecek admin olsa bence server tutar. Başarılar
Yetkili alımı yapmaya çalışıyoruz, çoğunlukla aktif olamıyoruz bu günlerde. Malumunuz vize haftasına giriş yaptık o sebepten ötürü ilgilenmeyi azalttık fakat haftaya tam gaz full ilgili devam edeceğiz. Teşekkürler yorumun için