Cs 38 Ve 65
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
Cs 38 Ve 65
Bu Police kendisi kim oldunu biliyorsunuzdur Leader ImperıaL gibi klan isimlerini çalıyor csd de server açmasına izin vermemelisiniz belki haberiniz yoktur ama 38 65 com onun ya biz barındırmicaz her gün saldırı atarak ya siz engelleyin umarım beni anlıyorsundur clan isimlerinide çalıyor klan sahiplerinin dikkatine bu neyse hakaret gibi seyler yasak coğu Server de banlı olan ts botlarında pkk şarkısı açan bir sorunlu... Gereği yapılırsa iyi olur inan 38 65 iplerini alacak bir sürü sw var bisi kaybetmiceksin ama parasını ödedi sonucta sen büyük ihtimalle yasal sebeblerden kapatamassın oda doğru ama yapabileceğin en ufak şeyi bile yaparsan mutlu edersin <3
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Cs 38 Ve 65
Klan ismi çalmak diye bir şey yok, eğer isim hakkını almadıysanız tabii. Her isteyen her istediği ismi koyabilir sunucusuna. Hem şöyle bir laf var: Taklitler aslını yüceltir. Siyaset olayı yasak bu yüzden pek konu yapamayacağım ama dediğiniz şarkıyı troll yani alaya alarak açmış da olabilir. Biz neler gördük ts3.csd zamanında, bunlar hiçbir şey. Bu sebeplerden dolayı birinin yasaklanması reva gelmiyor bana. Sadece eğlenmenize bakın, bırakın insanlar ne yapıyorlarsa yapsınlar; ha size zararı mı dokunuyor engelleyin, yasaklayın; çözüm basit.
Linklerini gizle |
Cs 38 Ve 65
Senin yazdığından bir şey anlayamadım. Bizimle mi konuşuyorsun adamla mı bilemedim. Saldırı atmak sunucuda yasak. Böyle bir şey yapamazsınız. Eğer size de yapıyorlar ise kanıtlayın şikayet edin. Ama clan adını çaldılar diye şikayet etseniz de sonuç alamayacaksınız.
Linklerini gizle |