Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servere girip atılan küfürler ve reklamlar.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

qRunt*

Mesaj gönderen qRunt* »

Olay CS6.CSDuragi.NET ipsi ile alakalı .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

rezi072

Mesaj gönderen rezi072 »

Arkadaşlar öndelikle herkese merhaba. Ben cs6 nın ortağıyım. Olaya şurdan giriyim. Biz alt klan almıştık ve bazı sıkıntılar çıktı. Server sahibimiz yani Uğur 3 4 gün önce Tüm adminlik ve alt panelleri sildi. Yani herhangi bir adminlik yok bende dahil yok. Kendisi şuanda göz altında tam bilgimiz yok en kısa sürede bilgimiz olacak. Her neyse bu aldığımız alt klan bize bayağı bi sıkıntı çıakrdı anlaşamadık. ve tüm alt panelleri adminlikelri Uğur sildi (server sahibi) ve şuanda onunla hiçbir yerden iletişim kuramıyoruz. Bu reklamları ve saldırı yapan kişilerin cs6.csduragi.net bu ip adresi ile hiçbir alakası yoktur. Bunları yapan cs6ya önceden alt klan olan kişiler oldugunu tahmin ediyoruz. Firma sahibi yani Ömer Telli logları kontrol edebilir hiç kimsede ne panel ne de adminlik var. Panele dahil 3 4 gün girilmiyor. Biz o saldırı yapan arkadaşlarla anlaşamayıp yollarımızı ayırdığımız için onlarda serveri ele geçirmiye çalışıyor. Bu tür çoluk çocuk hareketler yaparak. Tekrar söylüyorum bu saldırıların cs6.csduragi.net ile hiçbir alakası yoktur. Kendini bilmeyen bi kaç kişi bu serverin adına sağa sola sataşıyor. ve biz o arkadaşlarla yollarımızı çoktan ayırdık. Panel loglarından çıkar. Yollarımızı ayırdık diye böyle sağa sola gereksiz davranışlar sergiliyorlar. Alpereni ben sosyal medya hesabından tanıyorum kendisiyle bizzat az önce telefonda da görüştüm. Burada da olayı aydınlatmak istedik. Herkese iyi oyunlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

rezi072 yazdı: Cum Kas 06, 2020 3:20 pm Arkadaşlar öndelikle herkese merhaba. Ben cs6 nın ortağıyım. Olaya şurdan giriyim. Biz alt klan almıştık ve bazı sıkıntılar çıktı. Server sahibimiz yani Uğur 3 4 gün önce Tüm adminlik ve alt panelleri sildi. Yani herhangi bir adminlik yok bende dahil yok. Kendisi şuanda göz altında tam bilgimiz yok en kısa sürede bilgimiz olacak. Her neyse bu aldığımız alt klan bize bayağı bi sıkıntı çıakrdı anlaşamadık. ve tüm alt panelleri adminlikelri Uğur sildi (server sahibi) ve şuanda onunla hiçbir yerden iletişim kuramıyoruz. Bu reklamları ve saldırı yapan kişilerin cs6.csduragi.net bu ip adresi ile hiçbir alakası yoktur. Bunları yapan cs6ya önceden alt klan olan kişiler oldugunu tahmin ediyoruz. Firma sahibi yani Ömer Telli logları kontrol edebilir hiç kimsede ne panel ne de adminlik var. Panele dahil 3 4 gün girilmiyor. Biz o saldırı yapan arkadaşlarla anlaşamayıp yollarımızı ayırdığımız için onlarda serveri ele geçirmiye çalışıyor. Bu tür çoluk çocuk hareketler yaparak. Tekrar söylüyorum bu saldırıların cs6.csduragi.net ile hiçbir alakası yoktur. Kendini bilmeyen bi kaç kişi bu serverin adına sağa sola sataşıyor. ve biz o arkadaşlarla yollarımızı çoktan ayırdık. Panel loglarından çıkar. Yollarımızı ayırdık diye böyle sağa sola gereksiz davranışlar sergiliyorlar. Alpereni ben sosyal medya hesabından tanıyorum kendisiyle bizzat az önce telefonda da görüştüm. Burada da olayı aydınlatmak istedik. Herkese iyi oyunlar.
Furkan ile telefonda konuştuk dedikleri gibi doğru arkadaşlar alt clan gelip bir kaç sorun çıkarmış ve şimdide yasaklanmaları için sanırım tüm clanlara giderek reklam atıp clanları birbirlerine düşürmektedirler.

[@Bilinmeyen Etiket] abim ip kontrollerini yaparak olayı açıklığa kavuşturacaktır o konudan şüphem yok, fakat ben bu arkadaşların gerçekten ufakta olsa bir uyarı veyahut bir ceza almasının taraftarıyım.

bilmediğim pro public clanları ile münakaşaya girmek gerçekten beni üzdü. sonradan tatlıya bağladık o konuda hiç bir problem yok ama yinede bize bu zaman kaybını yaşattıkları için kendilerinden şikayetciyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

rezi072

Mesaj gönderen rezi072 »

Burda ceza verilmesi gerkeen reklam atan kişiler ve şuan bizim onlarla alakamız yok. Bu konuyu şöyle düşünün. Siz alt klan alıyorsunuz ve daha sorna anlaşamayıp yetkileri siliyorsunuz. onlarda gidip sizin adınıza farklı serverlerde reklam atıyor. ve karşı taraf server sahibi sizden şikayetçi oluyor. size ceza verdriyor. Sizce bu haksızlık olmaz mı ? Şuan bizlik hiçbir durum yok. Çünki biz adamlarla anlaşamayıp onları yolladık. Yetkilerini günler önce sildik. onlarda serverimizi kapattırmak amcıyla sağa sola gidip reklam atıyorlardır. Bunun ayınısı sizlerinde başına gelebilir. Bi admini banlasanız sizle ugrasmak istese gidip sizin tagınızla veyahut sizin adınızla sağa sola bulaşabilir. bu yüzden bizim tarafımızıda düşünmelsiniz. Ona kaldıysa bizde zaman kaybettik ama bunlar ufak konular. Uğraşmaya değmez. Buraya yazmamın amacı sırf yanlış anlaşılma olmasın diye. Değilse cidden hiçbiri umrumda olmaz. Büyütülecek bir durum oldugunu sanmıyorum. Aynısı sizin başınızada gelebilir. Düşünceli olalım arkadaşlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

rezi072 yazdı: Cum Kas 06, 2020 4:08 pm Burda ceza verilmesi gerkeen reklam atan kişiler ve şuan bizim onlarla alakamız yok. Bu konuyu şöyle düşünün. Siz alt klan alıyorsunuz ve daha sorna anlaşamayıp yetkileri siliyorsunuz. onlarda gidip sizin adınıza farklı serverlerde reklam atıyor. ve karşı taraf server sahibi sizden şikayetçi oluyor. size ceza verdriyor. Sizce bu haksızlık olmaz mı ? Şuan bizlik hiçbir durum yok. Çünki biz adamlarla anlaşamayıp onları yolladık. Yetkilerini günler önce sildik. onlarda serverimizi kapattırmak amcıyla sağa sola gidip reklam atıyorlardır. Bunun ayınısı sizlerinde başına gelebilir. Bi admini banlasanız sizle ugrasmak istese gidip sizin tagınızla veyahut sizin adınızla sağa sola bulaşabilir. bu yüzden bizim tarafımızıda düşünmelsiniz. Ona kaldıysa bizde zaman kaybettik ama bunlar ufak konular. Uğraşmaya değmez. Buraya yazmamın amacı sırf yanlış anlaşılma olmasın diye. Değilse cidden hiçbiri umrumda olmaz. Büyütülecek bir durum oldugunu sanmıyorum. Aynısı sizin başınızada gelebilir. Düşünceli olalım arkadaşlar.
cezayı sizin değil o arkadaşların almasını istiyorum zaten, cs6 ile alakalı bir durum gözükmüyor dediklerinize göre.

umarım o yaşının adamı olamamış arkadaşlar gereken cezayı görürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

rezi072

Mesaj gönderen rezi072 »

Anladım. Anlayışın için teşekkür ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Banlayın geçin arkadaşlar, milletin ağzı torba değil ki büzelim. User üzerinden kolayına kimseye bir uyarı veya yaptırım uygulamamızı beklemeyin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli