Servere girip atılan küfürler ve reklamlar.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Reklam olayına geleyim 2 3 gün öncede Çanakkaleden reklama geldiler bize sorduğumda kurucusuna klan isimlerine girip reklam atanlar bulunmakta yani reklamla alakamız yok muhtemelen aynı kişi atıyor reklamları
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs4.csdruragi.net
- Clan İsmi: Gateway Pro
Zaten akıllı biri olsan nedemek istedigimi anlarsin ama tabi sende okadar akil olmadigindan bunu idrak edemiyorsun ben onlarin attigi ts adresinden bahsetmiyorum senin svde spec bota koydugun adresten bahsediyorum madem oyle bi durum var kaldirirsin ordan ts adresini senin spec botundaki ts adresiylede onlarin attigi ts adreside ayni tsye cikiyor ama hala anlamadigin icin bos bos konusuyorsun bence doktora ben degil sen git hem göz icin hemde beyin icin
Linklerini gizle |
-
Bence Bunu Yapan Klan TeamTrye Duşmandir ellenden Bişey gelmeyince Küfür ve Reklam Ati Ve yasaklanmasi gerekiyor
Tabi Omer Beyi Kalmiş Saygilar İyi Günller
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs4.csdruragi.net
- Clan İsmi: Gateway Pro
Dogru bir yaklasim muhammed kardesim demekki bu adamlar birilerine birșeyler yapmıșki boyle durumlar oluyor yoksa kendi isine bakan serverlarda neden boyle birsey yasanmiyor dogru durana kimse birsey yapmaz bunlar zaten daha oncede bu sebeplerden yasaklanmisti
Linklerini gizle |
-
Arkadaşlar ben PanzeR* Cs6.Com'dan bahsediyorsanız. Oranın yönetimi şuan bende. Ve yetkili olarak 3 kişi varız. Kimse böyle bir terbiyesizliği yapacak ve böyle bir yanlışa düşecek kadar akılsız değil. Konuyla ilgisi olan arkadaşların cs6.com ile alakası yoktur.
Linklerini gizle |
-
alperin amacı belli önceki mesajımdada söyledim zaten aynı durum bizede oldu foruma konu açmak yerine kurucuyla konuşup çözdük aynısını alperenede yaptığını söyledi bu durumdan alpereninde haberi var ama dediğim gibi kendisi cs6yı düşürüp alma derdindepanzerbey yazdı: Cum Kas 06, 2020 9:57 am Arkadaşlar ben PanzeR* Cs6.Com'dan bahsediyorsanız. Oranın yönetimi şuan bende. Ve yetkili olarak 3 kişi varız. Kimse böyle bir terbiyesizliği yapacak ve böyle bir yanlışa düşecek kadar akılsız değil. Konuyla ilgisi olan arkadaşların cs6.com ile alakası yoktur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 331
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
cs6.csduragi.netten bahsediyorum sizden değil ne kör adamsınız siz yaRed yazdı: Cum Kas 06, 2020 8:17 am İplerin devir olduğunuda nerden çıkardın? yoksa 2000 tl yatırdığın panelden cs6yı düşürüpte almak mı var aklında anlayamadım? ipleri Ömer bey kontrol edip dönecektir ipleri satın aldığım tarih sslerle atıyorum
eposta adreslerindende klan adım olduğı için devir olmadığı anlaşılacaktır

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kral sen ya engellisin yada anlamak istemiyorsun, bizim birşey yaptığımız yok cs6.net ile benim ne gibi bir problemim olabilir ha olsa bile foruma konu açacakları yerde bunumu yapmaları gerekiyor ?tnhn_34 yazdı: Cum Kas 06, 2020 9:04 am Dogru bir yaklasim muhammed kardesim demekki bu adamlar birilerine birșeyler yapmıșki boyle durumlar oluyor yoksa kendi isine bakan serverlarda neden boyle birsey yasanmiyor dogru durana kimse birsey yapmaz bunlar zaten daha oncede bu sebeplerden yasaklanmisti
yırtık dondan fırlar gibi araya fırlıyosun yapma kanka

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kral düşman diyebileceğim adamlar 7/24 makine çeken, ddos test yapan vb işlerle uğraşan adamlar ne işim olur pro public yöneten adamla benim ?muhammed19348 yazdı: Cum Kas 06, 2020 8:57 am Bence Bunu Yapan Klan TeamTrye Duşmandir ellenden Bişey gelmeyince Küfür ve Reklam Ati Ve yasaklanmasi gerekiyor
hadi oldu diyelim ki bunun mu yapılması gerekiyor ? foruma benim gibi konu açılması gerekmiyormu ?
Linklerini gizle |
-
cs6netten bahsediliyormuş cs6com değil benim mesajlarımı silebilir misiniz ?
Linklerini gizle |