2424burakty@gmail.com
Telefon Numarası Bana Ait Degil Degiştirdim Bilgileri Gircem Bi Yardımcı Olurmusunuz Boş Yere Panel Açmak İstemiyorum
Whatsappdede belirtmiştim numarımı degiştirebilirmiyiz yada paneli silinmesi bi yardımcı olurmusnuz acil lazım
Csduragi Panel Silme [Acil Gerekli]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 41
- Clan İsmi: TroJaN Gaming
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Whatsapp csd iletişimden kimliğinin arkalı önlu fotosunu atıp panelin kapatılmasını isteyebilirsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
yaş sınırı varmıdırShooTeR yazdı: Cmt Eyl 12, 2020 3:17 pm Whatsapp csd iletişimden kimliğinin arkalı önlu fotosunu atıp panelin kapatılmasını isteyebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
sanmıyorum kucuk yaştada panel açan vardır illa tamamen kapanmasını istiyorsanız dediğim şekilde yapmanız gerekmekteburakhz123 yazdı: Cmt Eyl 12, 2020 3:28 pmyaş sınırı varmıdırShooTeR yazdı: Cmt Eyl 12, 2020 3:17 pm Whatsapp csd iletişimden kimliğinin arkalı önlu fotosunu atıp panelin kapatılmasını isteyebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
teşekkürlerShooTeR yazdı: Cmt Eyl 12, 2020 3:42 pmsanmıyorum kucuk yaştada panel açan vardır illa tamamen kapanmasını istiyorsanız dediğim şekilde yapmanız gerekmekteburakhz123 yazdı: Cmt Eyl 12, 2020 3:28 pmyaş sınırı varmıdırShooTeR yazdı: Cmt Eyl 12, 2020 3:17 pm Whatsapp csd iletişimden kimliğinin arkalı önlu fotosunu atıp panelin kapatılmasını isteyebilirsiniz.
Linklerini gizle |