Bir Kaç Olay
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
Bir Kaç Olay
Serverimde / Bu tuşu kullanınca csduragi konuşmalar kapatılmıştır diyo Bu sorunu Düzeltirmisiniz Bide Adamlar Silah Aldıklarında Silahların Mermileri Örneğin Deagle alıyor Ve 7 Mermisi Oluyo Bu 35 Mermi Yani Adam Silahını aldığında Mermisi Full Olsun sw ip cs157.csduragi.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Bir Kaç Olay
akkoc440 yazdı:Serverimde / Bu tuşu kullanınca csduragi konuşmalar kapatılmıştır diyo Bu sorunu Düzeltirmisiniz Bide Adamlar Silah Aldıklarında Silahların Mermileri Örneğin Deagle alıyor Ve 7 Mermisi Oluyo Bu 35 Mermi Yani Adam Silahını aldığında Mermisi Full Olsun sw ip cs157.csduragi.com
bu eklentıyı kur panele şarjorlerın full olucaktır ve panelden eklentilere gir orda Say Block Hepsi Oyun içi yazışmaları komple engeller bunu pasifletir sonra map degıs duzelcektır.
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : http://www.sthgaming.org
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bir Kaç Olay
Say Block Zaten Kapalı Dediğin Dosyayı indirdim yükledim panele fakat hala olmuyor ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bir Kaç Olay
yukledıkten sonra plugins.ini sunu yazdınmıakkoc440 yazdı:Say Block Zaten Kapalı Dediğin Dosyayı indirdim yükledim panele fakat hala olmuyor ?
freeammo.amxx
yaz ve kaydet map degıs ve plugins.ini de say_blocker.amxx diye bişi yazıcak onuda sıl sılersen say konusma acık olcaktır.
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini
Linklerini gizle |
-
Bir Kaç Olay
Çok Saol Bu Olayı Hallettim Fakat El Başı Mermi Doldurma Olmadı ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bir Kaç Olay
ts26.csduragi.com gelirsen ordan yardımcı olurumakkoc440 yazdı:Çok Saol Bu Olayı Hallettim Fakat El Başı Mermi Doldurma Olmadı ?
Linklerini gizle |
-