Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Telif Hakkı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Telif Hakkı

Mesaj gönderen crunch98 »

viewtopic.php?p=303850#p303850

Konusunda bulunan eserim Creative Commons Uluslararası telif hakları ile koruma altındadır. Şikayet bölümü kapalı olduğu ve yetkilelere mesaj yoluyla ulaşılamadığı için paylaşımımı buradan yapmaya mecbur bırakıldım. Bahsi geçen eserin geliştirilmesi, paylaşılması ve/veya ticari amaçla kullanılması telif hakkının ihlalidir. Forumdan kaldırılması için şuanda talepte bulunmaktayım. Tehdit olarak algılanmasını istemem; kaldırılmaması durumunda gerekli mercilerde hakkımı arayacağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla, Yiğit Ezer.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Telif Hakkı

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

kardeşim zaten konuya yorumunu belirmişsin neden konu açma gereksinimi duyup gerekli mercilere bulunacağını söylüyorsun :D
konu %100 kalkacaktır tabi sana ait ise.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

Telif Hakkı

modun geliştirilmiş halini paylaşanlar ruslar o nasıl olacak ama ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
İletişim:

Telif Hakkı

Modeller internette telif hakkına tabi tutulmadan gamebanana vb. siteler üzerinden kendi hükümleri ve şartları ile paylaşılıyor. Ben moder değilim coder'ım. Modun bütünü bana ait, modeller değil. Gidip o sitelerin hüküm ve şartlarıyla model ve eklenti indirip kullanabilir. Benim hazır modumun üzerine koyup paylaşım yapamaz. Konunun asıl paylaşıldığı forumda detaylara bakabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
İletişim:

Telif Hakkı

Ek olarak modun V2 Sürümüne kadar sıfırdan hazırlayan kişilerden izin alınarak V4 Sürümüne tarafımca yükseltildi. Ruslarla bir alakası yok. C Dilini bilmek yeterli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

Telif Hakkı

crunch98 yazdı: Prş Ağu 27, 2020 10:19 pm Modeller internette telif hakkına tabi tutulmadan gamebanana vb. siteler üzerinden kendi hükümleri ve şartları ile paylaşılıyor. Ben moder değilim coder'ım. Modun bütünü bana ait, modeller değil. Gidip o sitelerin hüküm ve şartlarıyla model ve eklenti indirip kullanabilir. Benim hazır modumun üzerine koyup paylaşım yapamaz. Konunun asıl paylaşıldığı forumda detaylara bakabilirsin.
ee o zaman burda neden paylaşılmasına izin vermiyosun ? bir çok insan belki bu forum üzerinden ilk defa gördü ve denicek bu modu ? ne yapıcaksın yani konuyu kaldırıp 1 tane çoluğun çocuğun oynadığı modu alıp kopyalamışsın kendine coderim diyen herkes bu modu rahatlıkla kopyalar merak etme ?
ayrıca modeller bile sana ait değil, paylaşan kişi senin modunu geliştirip türkiyeye tanıtacak belkide ? kibrinizi egonuzu bi kenera bırakın dostum.
şunuda yapma hakkın belkide olabilir, konunun düzenlenmesi için başvuruda bulun, mod sahibi yerine senin ismin yazılsın ve herkes mutlu mesut yaşasın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

Telif Hakkı

konuyu kaldırınca para kazanacaksan veyahut reklam kazanacaksanız kaldırın, ama boş bir modun egosunu tatmin etmek için kaldırıyorsanız size kg, burda sizin modunuza 1000 basacak modlar var girip birde o modları paylaşan insanlara bakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Telif Hakkı

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yok öyle bir dava, burada gelip lisans ayakları yapmanın bir anlamı yok. Sen başka bir kodu kullanıp kendi eklentini cikartip onu gidip CC ile lisanslayamazsın
Amxmodx eklentileri gpl lisansı ile korunmaktadır
https://github.com/alliedmodders/amxmod ... ICENSE.txt

Bir şekilde lisanslamayı yaptırdıysanız avukatlarınız aracılığı ile omer@csduragi.com'a detaylı mail atın içeriği değiştirelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli