Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TABİKİİ YİNEDE ÖZÜR KONUSU

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
mevlütt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen mevlütt »

MERHABALAR CSDURAGI EBİNE SESLENİŞİM BU ;

ŞİMDİ ABİCİM BEN OLAYI ARTIK HER FORUM ACTIIGIMDA ANLATIYORUM KISA KESİCEM YAKLAŞIK 20 KERE BANLADINIZ TÜM BANLAR KALKICAKTIR DEDİNİZ EYVALLAH ABİCİM 4 SENE OLDU KALDIRMADINIZ NEDEN YENİ OLAN BİR BAN DEGİL ALLAH AŞKINA ÜST PANELİ VERDİK GÜVENDİGİM ADAMA SİZE KÜFÜR ETTİ SERVERIM KAPANDI TS3ÜM VARDI O KAPANDI PANELİMİDE KAPATTINIZ ŞİMDİ ARADAN 4 SENE GEÇMİŞ SİZE YAZIYORUM AÇMIYORSUNUZ KAÇKERE ÖZÜR KONUSU AÇTIM MAHCUP OLDUGUMU SÖYLEDİM AMA HALEN NAFİLE. ACIK ACIK SÖYLÜYORUM ABİ GMAİLDEN 5 DAKİKADA EPOSTA ACIK FORUMUNUZA KAYIT OLABİLİYORUM YAZMAKTAN SIKILDIM ARTIK ŞU BANIMI KALDIRINDA BENDE SERVERIMI KURUP OYNUMU OYNİM SABAH 8 AKŞAM 5 ÇALIŞAN BİRİYİM CSDURAGİ EKİBİNE HERHANGİ Bİ KUSURUM VARSA AFFOLA. SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM ARTIK BANLAMAYIN LÜTFEN KIRMIZI LİSTENİZDE OLMAK İSTEMİYORUM KURAN ÇARPSIN AKLIM BURDA KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM. OTOMATİK PCYİ ACAR AÇMAZ FORUM AÇASIM GELİYOR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM GEÇTİM YİNE KLAVYENİN BAŞINA YAZIYORUM ABİ. BANLAYIN YİNE FORUM AÇIÇAM ABİ KURAN ÇARPSIN AKLIM BURDA HER DAKKA YENİLİYORUM SAYFAYI İNŞALLAH KALKMIŞTIR DİYE YA

forum ıd rocker2121
eposta mevlutbey2015@outlook.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Özür konusunu "Şikayet Bölümü"ne açınız, düzgün bir üslup kullanın. Üslubunuz çok yanlış, caps lock kapat, Türkçe yazım kurallarına uymalısın, banlanıyorsan vardır bir nedeni.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mevlütt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen mevlütt »

Kardeşim çapslok açık kalmış farketmemişim cok kusura bakma forum açtım o yüzden hızlı yazdım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

banın kalkmayacak

Link: