FOTO :
Server Saldiri
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 257
- Clan İsmi: [T]iger GMG [15
Server Saldiri
Şimdilikle Server 32/32 Oldu ve Hemen Bir Saldırı Gerçekleşti. Sizden İsteğim Bunu Engellemeniz Yada Saldırı Yapan Kişiyi Nasıl Bulmamız Gerektiğini Açıklamanız
FOTO :
FOTO :
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Server Saldiri
Saldiri csduragina yeni veri merkezindeler saldiranlar ipleri listeye aliniyor.yapan daha yapamiyor yani bir kacgun sabredelim duzelcektir.Onlarda istemez bunlari
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 109
- Server Ip/DNS: Cs24-213.238.173.24
- Clan İsmi: Rap3JuLL Klan
Server Saldiri
her aksam banko saldırı gelıyor paylaşımı kaldırıyorsunuz ama sadece saglam bı açıklama beklıyorduk aslında herkes beklıyor ve herkes bu durumdan madur .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Server Saldiri
bizdede oldu saldırı server 31/32 idi
yapacak birşey yok taşıma var daha iyi oynanamız ıcın yapılıyorsa 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
Server Saldiri
Saldırı büyüktü 1dakikadan aşkın süre oldu saldırı engelleyiciler neden önce engellemedi bilmiyorum , önceden daha kısa sürede tespit ediyordu veya karşı taraf saldırıyı geri çekiyordu. En kısa zamanda sürenin indirileciğine saldırıların kesileceğine inanıyorum.
Linklerini gizle |
Server Saldiri
Fark etmişsinizdir ki 10 konu açılıyor bununla ilgili, bir tanesini bırakıyoruz belli bir süre. Bırakılan konuyada açıklamayı bizzat kendim yazıyorum. Yeni veri merkezi yeni makine, eski makinemizde değiliz çünkü şehir değiştirdik. Bir önceki veri merkezindeki makinede de bu saldırılar oldu ve saldırı zamanla bitti, çünkü saldırı ip si kalmamıştı. Bu saldırılar kesildikten hemen sonra veri merkezi değiştiğimiz için yeniden bu saldırılar gelmeye başladı. 2-3 günü alacaktır engellenmesi. Engellendikten sonrada çok daha iyi bir sunucu olma yolunda adımlar atılacaktır.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server Saldiri
Konuyla ilgili yüzlerce acıklama zaten yapıldı, forumda arama yaparak bulabilirsiniz
Linklerini gizle |