Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Teamtr Alperen Dolandırıcılık

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
blackgamesarap

Mesaj gönderen blackgamesarap »

ENESIZM yazdı: Prş Ağu 06, 2020 12:07 pm geçmiş olsun, davadan çok bir şey çıkmayacaktır ancak karşı tarafın başını ağrıtacaktır.

sizin yaptığınız şeyde yasak bu arada ayrı olarak konunun yeri doğru değil yine de işlem yapılır mı bilemem
hayatında kaç kere mahkemeye çıktında bu kadar emin konuşuyorsun kardeş :D tüm delliller ortada 3 4 bin tl alıcam bu arkadaştan çok rahat

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
blackgamesarap

omertas14544 yazdı: Prş Ağu 06, 2020 9:17 am Geçmiş olsun. Sunucu sen satın aldığında zaten kapatılacaktı. CSDurağın da devir işlemleri yasak.
3 4 bin tl tazminat alırım 1.500 ünü fakire garibana dağıtırım 1.500 ünüde enayi parası der yerim kardeşim :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

blackgamesarap yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:06 pm
AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:00 pm Whatsapp kapalıyken benimle konuştun, benim yerime kiminle konuştun olum ? F::F:EWSF:EWS:FSWEZ:F
videonun fake olduğu zaten başında belli, 56 bana ait değilki ben sana 56yı nasıl vericem ? ayrıca 200 tl atıp ortak oluyosun server devir yapılmış gibi gösteriyosun ses kaydında zaten ömer telliye sövüp, bana mail vericen diye sorup ben yok diyorum sonra devir edenmi oluyorum olum :D
ben gerekli tüm bilgileri ömer abiye attım, ayrıca dava açmışsın sorgulattık gerekli dosyayı avukatada bildirdim 0 öyle bir dava yok ?
fake dava dosyası oluşturmaktan hangi suçlar ortaya çıkar onuda ben sana hem reelde hemde sanalda detaylı ders vererek öğreticem hiç bir problem yok
ayrıca ömer abiye sözüm var böyle slk slk işlerle uğraşıp adımı lekelemem ben, böyle videolar yapacaksanız hakkımda akıllı davranın whatsapp numaramı kapatıp böyle videolar işinize yaramaz
NQAA2S.jpg
duruşma günü geldiği zaman seni adliye çıkışında tekme tokat dövüp ağzını burnunu kırıp youtubea atmassam en adi o . ç yum büyük laf koydum buraya
kanka bendeki ses kayıtlarıda baya sağlam, öyle bir duruşmanın geleceğine canı gönülden inanıyorsan bravo güzel oyunculuk :D
tongaya ben değil düşen sensin, torbacısın ve 1 senedir cezaevinde hademelik yapmışsın, senin gibileri devlet umursarmı ilk önce onu oturup düşünmek gerekir :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

blackgamesarap yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:07 pm
omertas14544 yazdı: Prş Ağu 06, 2020 9:17 am Geçmiş olsun. Sunucu sen satın aldığında zaten kapatılacaktı. CSDurağın da devir işlemleri yasak.
3 4 bin tl tazminat alırım 1.500 ünü fakire garibana dağıtırım 1.500 ünüde enayi parası der yerim kardeşim :D
ts3 gelip 30 tlye ts3 çok fazla 20 tlye yokmu diyen benmiydim F:SWE:F:WESF:WSE:FEW:WFSEWEFSFWESFEWSSWEF
kanka aynen doğrusun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByKieL*

Mesaj gönderen ByKieL* »

Bence daha fazla uzatmamalısınız
En son ByKieL* tarafından Prş Ağu 06, 2020 1:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

ENESIZM yazdı: Prş Ağu 06, 2020 12:07 pm geçmiş olsun, davadan çok bir şey çıkmayacaktır ancak karşı tarafın başını ağrıtacaktır.

sizin yaptığınız şeyde yasak bu arada ayrı olarak konunun yeri doğru değil yine de işlem yapılır mı bilemem
hayatında kaç kere mahkemeye çıktında bu kadar emin konuşuyorsun kardeş :D tüm delliller ortada 3 4 bin tl alıcam bu arkadaştan çok rahat
aile bireylerimden 1 kişi avukat. bir şey bilmek için illa mahkemeye çıkmaya gerek yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
blackgamesarap

AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:10 pm
ts3 gelip 30 tlye ts3 çok fazla 20 tlye yokmu diyen benmiydim F:SWE:F:WESF:WSE:FEW:WFSEWEFSFWESFEWSSWEF
kanka aynen doğrusun
tamam öyledir sen haklısın dekontlar konuşmalar ses kaydın bile ortada klanın büyük ihtimal kapancak konuyuda daha fazla kirletme duruşma sonrası sağlam bi dayak için ısınmalara hazırla kendini :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

gerekli bilgileri arkadaşımın whatsapp üzeirnden ömer abiye ilettim siz burda ağlayıp, tüm ekibini topla ve tekrar düşün, dün yaptığınız gibi, ben zaten 1.6yı bıraktım seninle full uğraşıcam diyen ben değildim kayıtlar duruyor kanki :D
hepinizi zorlamış olabilirim bu sanalda ama bu kadaranı yapacak kadar zorladımmı sizi ben onu pek hissedemedim veya göremedim .d
beni o sözde olacak duruşma günü arada beraber oturup çay içelim ama olursa ha gerçekten dava edildiysem :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

blackgamesarap yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:14 pm
AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:10 pm

kanka aynen doğrusun
tamam öyledir sen haklısın dekontlar konuşmalar ses kaydın bile ortada klanın büyük ihtimal kapancak konuyuda daha fazla kirletme duruşma sonrası sağlam bi dayak için ısınmalara hazırla kendini :D
küfür ettiğin adamın forumunda ağlamak güzel bir duygu dimi :D seni bu kadar çaresiz bırakırım .d
şimdi gidip 16-17 yaşındaki arkadaşlarınla metin2 sunucusu açabilirsin tabi ddostan düşmeyeceksen, çok sağlam yerler bulman lazım, görüyosun teknobossun bile classları nulleniyor, seni nasıl harcarlar sen düşün
ben burada sözü fazla uzatmıyorum, ömer abiye arkadaşımın üzerinden wpden yazdım sen burda senin karakterine yakın arkadaşlarınla sohbetlerini et takıl hadi bb

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli