Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Teamtr Alperen Dolandırıcılık

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
blackgamesarap

Mesaj gönderen blackgamesarap »

https://www.youtube.com/watch?v=NpUjO2Gncnc <<< TEAMTR nin başkanı alperenin dolandırıcılığı ve kayıtları serverlarının kapatılmasını istiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Öncelikle geçmiş olsun t.c nonuzu tutanak linkinden gizleyin nolur nolmaz gereken umarım yapılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByKieL*

Mesaj gönderen ByKieL* »

Geçmiş olsun inşallah gereken neyse yapılır da biz de çoluk çocuğun dolandırma çabasıyla karşılaşmayız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Mesaj gönderen omertas14544 »

Geçmiş olsun. Sunucu sen satın aldığında zaten kapatılacaktı. CSDurağın da devir işlemleri yasak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

geçmiş olsun, davadan çok bir şey çıkmayacaktır ancak karşı tarafın başını ağrıtacaktır.

sizin yaptığınız şeyde yasak bu arada ayrı olarak konunun yeri doğru değil yine de işlem yapılır mı bilemem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

Mesaj gönderen MustafaBaskan »

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede gereken yapılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Whatsapp kapalıyken benimle konuştun, benim yerime kiminle konuştun olum ? F::F:EWSF:EWS:FSWEZ:F
videonun fake olduğu zaten başında belli, 56 bana ait değilki ben sana 56yı nasıl vericem ? ayrıca 200 tl atıp ortak oluyosun server devir yapılmış gibi gösteriyosun ses kaydında zaten ömer telliye sövüp, bana mail vericen diye sorup ben yok diyorum sonra devir edenmi oluyorum olum :D
ben gerekli tüm bilgileri ömer abiye attım, ayrıca dava açmışsın sorgulattık gerekli dosyayı avukatada bildirdim 0 öyle bir dava yok ?
fake dava dosyası oluşturmaktan hangi suçlar ortaya çıkar onuda ben sana hem reelde hemde sanalda detaylı ders vererek öğreticem hiç bir problem yok
ayrıca ömer abiye sözüm var böyle slk slk işlerle uğraşıp adımı lekelemem ben, böyle videolar yapacaksanız hakkımda akıllı davranın whatsapp numaramı kapatıp böyle videolar işinize yaramaz
NQAA2S.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
blackgamesarap

ShooTeR yazdı: Prş Ağu 06, 2020 8:38 am Öncelikle geçmiş olsun t.c nonuzu tutanak linkinden gizleyin nolur nolmaz gereken umarım yapılır.
sağolun eyvallah

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
blackgamesarap

AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:00 pm Whatsapp kapalıyken benimle konuştun, benim yerime kiminle konuştun olum ? F::F:EWSF:EWS:FSWEZ:F
videonun fake olduğu zaten başında belli, 56 bana ait değilki ben sana 56yı nasıl vericem ? ayrıca 200 tl atıp ortak oluyosun server devir yapılmış gibi gösteriyosun ses kaydında zaten ömer telliye sövüp, bana mail vericen diye sorup ben yok diyorum sonra devir edenmi oluyorum olum :D
ben gerekli tüm bilgileri ömer abiye attım, ayrıca dava açmışsın sorgulattık gerekli dosyayı avukatada bildirdim 0 öyle bir dava yok ?
fake dava dosyası oluşturmaktan hangi suçlar ortaya çıkar onuda ben sana hem reelde hemde sanalda detaylı ders vererek öğreticem hiç bir problem yok
ayrıca ömer abiye sözüm var böyle slk slk işlerle uğraşıp adımı lekelemem ben, böyle videolar yapacaksanız hakkımda akıllı davranın whatsapp numaramı kapatıp böyle videolar işinize yaramaz
NQAA2S.jpg
pro.csduragi.com yönetim tssiylede konuştum serverların kapatılcak büyük ihtimal , 100 200 lira için ağzı kokan milletten para dilenen sağdan soldan , bir insansın whatsapp numarasını kapattım kendimi sağlama aldım ben salak dediğine dair ses kaydıda var :D ben işimi bayağa sağlama aldım bu sefer tongaya fena düştün serverların kapatılcak klanın yasaklanıcak bundan emin olabilrisin 2019da olduğu gibi :D şimdilik takıl sen kendini kurnaz sanan beyinsiz reel hayatta adres veremeyen korkak insan , davadada yaklaşık 3 4 bin tl tazminat almadan bırakmıycam seni

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
blackgamesarap

AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Ağu 06, 2020 1:00 pm Whatsapp kapalıyken benimle konuştun, benim yerime kiminle konuştun olum ? F::F:EWSF:EWS:FSWEZ:F
NQAA2S.jpg
duruşma günü geldiği zaman seni adliye çıkışında tekme tokat dövüp ağzını burnunu kırıp youtubea atmassam en adi o . ç yum büyük laf koydum buraya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli