Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

SUNUCU MS - BAĞLANTI KOPMA

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
GökhanREYHAN

Mesaj gönderen GökhanREYHAN »

Bu günlerde csd sunucularında ve kendi sunucumuzda aşırı şekilde bi ping yükselmesi yaşanıyor bazen 20 dakikaya kadar sürebiliyor sebebini merak ediyorum bu hafta boyunca hergün 1 saaat ms 100 den aşşağı düşmüyor bu durumda aşırı user kaybımız oluyor. devam ederse ne olucak bilmiyorum sebebi nedir bi el atıcakmısınız cevap bekliyorum. Farklı sunucularda altığım ekran görüntüleri bu süreçte sunucularda çökme yaşanıyor kendi sunucumuzda dahil. toplu bi ddos saldırısı olarak düşünüyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son GökhanREYHAN tarafından Çrş Ağu 05, 2020 6:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

[~ TABUTCU ~]
Clan İsmi: [R]edWorse

Mesaj gönderen [~ TABUTCU ~] »

net_graph 3 ile ss alıp atmanız gerekiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

sizinle alakalı değil teknoboss hattının üstünde bir saldırı geliyor ve nulleniyor, 2-3 kesim yapmış dün zaten sunucumhosting gibi firmalar yapanlardan 2-3 kişiyi ensesinden yakalamışlar ufak tefek şeyler yapılacaktır diye düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
GökhanREYHAN

Mesaj gönderen GökhanREYHAN »

Ufak tefek olabilir. tüm csd.yi etkiliyor forumda yazı yazarken bile siteleri çöküyor. acilen durdurulmalı gerekli yerlere şikayet edilmeli tespiti zor değildir diye düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

-NexuS

Mesaj gönderen -NexuS »

GökhanREYHAN yazdı: Çrş Ağu 05, 2020 7:32 pm Ufak tefek olabilir. tüm csd.yi etkiliyor forumda yazı yazarken bile siteleri çöküyor. acilen durdurulmalı gerekli yerlere şikayet edilmeli tespiti zor değildir diye düşünüyorum
Burada müdehaleyi teknoboss yapmalı. Sadece csdurağı değil başka oyun firmaları da bundan etkileniyor. Teknoboss koruma konusunda kendisini över iken böyle bir durumun ortaya çıkması gerçekten içler acısı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Forum kurallarına uygun konu açın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala