Boş yere Hak Yendi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Boş yere Hak Yendi
Ben 75in sahibiydim. Benim ticketım çalınmış sw ts tüm herşey iptal edilmiş size mesaj atılmış daha 2 gün önce ts almıştık o da gitmiş bu durumda yapılabilecek bir şey varmı yoksa geçmiş olsunmu demek düşüyor ? Bi Cevap verebilirseniz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Boş yere Hak Yendi
pc ye keyloger yedim e postam hala bende sadece csduragı kayıtımı silmişler iptal etmişler herşeyi
Linklerini gizle |
-
Boş yere Hak Yendi
burda suçu kendinizde aramaniz gerekli suan hak yenmesi olayi cok sacma sanki csduragi çaldı iptal etti
Linklerini gizle |
Boş yere Hak Yendi
Bu tür konularda dikkatli olmalısınız. Ben genede buraya [@Bilinmeyen Etiket] yi etiketleyeyim, benim kesin bir şey demem yanlış olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Boş yere Hak Yendi
@CSmiLeFaCe
Bu keylogger denilen sey nasil oluyor.Korunmanin bir yolu varmi ? Mobilden keyloger yenilirmi bilgilendirmek icin bir konu acarmizin herkez bilgilensin
Bu keylogger denilen sey nasil oluyor.Korunmanin bir yolu varmi ? Mobilden keyloger yenilirmi bilgilendirmek icin bir konu acarmizin herkez bilgilensin
Linklerini gizle |
Boş yere Hak Yendi
Bunun için özel bir konu açmaya gerek yok. Yıl 2017, artık herkes güvenlikten bahsediyor. Güvenilir bir anti virüs programı kullanın, sürekli güncel tutun, bu sayede keylogger yemezsiniz. Öyle her gördüğünüz siteyede girmeyin, aynı zamanda her gördüğünüz programı da kurmayın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd