Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Videolu Şikayet

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
keskinkan80

Videolu Şikayet

Mesaj gönderen keskinkan80 »

Bu kaç oldu anlamıyorum herkes 75 ıpsini gereksiz şikayetlerde bulunuyor . Ellerinde delil olmadığı halde iftira atıp serverımızın ismini kirletiyorlar . Şikayeti bunların ettiklerini bildigim için tslerine gidiyorum hem tehdit ediliyorum hem de iftiraya uğruyorum lütfen videoyu dikkatli bi şekilde izleyin.

https://youtu.be/cUIpJH3diIQ

1:32 : ibo yani onların sw sahibi bana diyorki "istesem şuan sw nizi kapatırım " resmen tehdit ediyor kapatmak istesem kapatırım diyor neyine güveniyor bilmiyorum.

Biz nasıl kapatacaksın diye sorduğumzda dakika
1:52 de : arkadaşlarını özele çekiyor tekrar yanımıza geldiklerinde biz yapmadık diyip benim sw yi satmak istediğimi söylüyüp iftira atıyorlar . ( muhtelemen videoda oldugumu anlayıp böyle bir şey yapıyorlar.)

Hem iftira atıyorlar hem tehdit ediyorlar ben videoda kendisine de dedim video varsa elinde atsın
bu onların videosu lütfen iyice inceleyin gereğini yapın kendini csdurağının kralı sanıp bizi serverınızı kapatırım diye tehdit edip boş yere şikayet eden bu insanlara gereginin yapılmasını lütfen istiyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BaLici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Videolu Şikayet

Mesaj gönderen BaLici »

osmanlı gamingin sahibi sen değilmisin keskinkan senin ustune degılmı gametrackerı gereklı sslerı aldım zaten bu arada benım alakam yok o vıdeodakılerle senın ısmını bıle bılmıorum serdar esen ve tolga mucuk adlı kısı bugları yapan kısılerdendır onları tanırım yanı ben elımde kanıt olmadıgını soledım kontrol edılmesını ıstedım ömer beyde gerekeni yapar zaten gerekli bulursa

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BaLici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Videolu Şikayet

Mesaj gönderen BaLici »

vede bir defa sölemek istiyorum ben şikayetimi ettim uzatmak istemiyorum polemiğe gerek yok kontrol edilmesini rica ettim zaten gerekli bulunulursa gereği yapılır iyi günler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BaLici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Videolu Şikayet

Mesaj gönderen BaLici »

[@Bilinmeyen Etiket] videoyu izledim ve kendileri serdar adlı kısının bugu yapan kısının orda oldugunu kabullenmısler serdarı cagıralım dıorlar sımdı daha suphelendım emınımkı tolga mucugun panelıne yapılan odemelerde ve onların panelıne yapılan odemelerde bug ortaya cıkıcak ve numaralları cakısıcaktır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Videolu Şikayet

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Olayda bir terslik var inceliyorum

Link: