panelde mevcut girilen saate herşeyine kadar logta kayitli özelden mi atmami isterseniz yoksa burdanmi paylaşmami istersiniz?Ömer TELLİ yazdı:Adamın ip adresi nerde ?
Osmanli Gaming Tehtit Ve Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 98
- Server Ip/DNS: 213.238.173.20:27015
- Clan İsmi: IMPARATOR
Link: | |
Linklerini gizle |
-
İonif kardeşim ben Osmanlı Gamingin Sahibiyim Bak burada Kalkıp Bizimle Uğraşma Sen Kendi Yoluna Ben Kendi Yoluma Eğer Benden Veya Ekibinden Bi Saldırı Veya Birşey Gelirse SS Al Video Çek At O Zmn Omer Telli Yapsın Gereğini Ama Burada Sözde Sslerle Gelip Şikayet Etme Ne sen Bu Fake Şikayetler inden Benim Swyi Kapatira Bilirsin Burada Çocuk Yok Çocuk Kandırmaya da Gerek Yok Ha Bu Boyle face Şikayetlerin Devam Ederse Omer Telli Senin İçin Gereğini Yapar Tekrar Dediğim Gibi Kalkıp Burada Fake SS atma Benim Swmle Uğraşma Bu Senin İçin Swni Kapatılmasına Neden Olur
Linklerini gizle |
-
Öncelikle Selamun aleyküm kardeşim ben Osmanlı Gamingin sahibi Ahmet Fotografda göstermiş oldugun blabla adlı şahsı tanımıyorum kim oldugunuda bilmiyorum . Sen burada diyorsunki loglara bakın onun yetkisi var vs. Bak güzel kardeşim senin server sahibinin bile benim tsmde 4 level slot permi varmış . Gelip yetki alıp bunları sizin yaptığınız ortada Whatsapdan diger server sahiplerini osmanlı kapanacak diye tehdit etmişsiniz . Benim serverımdan bir kişi csduraginin herhangi bir serverına saldırı yapmak için uğraşıyorsa ben kendim ilk onu kovar sonra gider o sw den bizzat özür dilerim yani ama bunun ne bizimle ilgisi var nede Bizim tarafımızdan yapıldıgının kanıtı Kardeşim o yüzden boş şikayet etmek yerine güzelce emek edip swnizi doldurmaya çalışın . Ayrıca blabla başka bi swnin sahibi olsa bile orda çok bişey dememiş böyle boş şikayet edip kimseyi meşgul etmeyin . Tehdit ve saldırı yazmışsın saldırı ss inde yok Boş yere umutlanmayın kardeşim Biz burdayız Böyle yalan şikayetlerle kapatmaya çalışmak yerine sw ne emek edip bizden daha iyi olmaya çalışabilirsiniz .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
şamamısın sen zaten bu ısı yapan sızsınız omer tellı ıp adreslerınızden cıkarttı herseyı forumdan ban yedınız yıne farklı hesap acıp gırıyorsunuz bu kadarda olmayın adamın omer tellıye atıyor burda fake ssler kalkıp bana laga luga yapma ben vıdeo aldım attım ssde degıl vıdeoda hersey cıkıyor meydana sen daha ne konusuyosun bakın ısınıze mılletle oyun oynamayın bıraz delıkanlı olun kendınız olun..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ip adresilerınız cıktı burda suanda nasıl donsem dıye ugrasyırosunuz ulan bu kadar sahtekar olmayın ıp adreslerınız cıktı panele gırıs yapan sen ne dıyosun hala bu olayın pesınden kosmadık dıye tereyağı gıbı uste cıkmaya calısmayın
Linklerini gizle |