Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucum sürekli çöküyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Sunucum sürekli çöküyor

Mesaj gönderen ENESIZM »

efendim merhabalar, bu konu iyice gücüme gitmeye başladı. ilk problem oluştuğunda 19'dan 69'a geriledik. tekrar yapabileceğimizi bildiğim için hiçbir konu, şikayet, söylenme gibisinden bir yorumda bulunmadım. sabaha karşı yaşanan problemde ise 69'dan 77'ye geriledik. csdurağında benimle beraber 2 sunucu var. kimin olduğunu biliyorsunuzdur. bundan ötürü her 2 sunucu sahibinin de elinden bir şey gelmediği için sadece kendimizi avutmakla geçirdik bu olayı. bu olayların her hangi bir çözümü yok ise bunu da bilelim. zamanında csdurağı yönetimi bile gametrackerı ciddiye alıyordu. banlanana kadar. inanın bizlerinde, sizlerin düşüncelerinizden farklı bir amacımız olmadı. tek isteğimiz bu problemin, ne zaman ve nasıl çözüleceğini bizlere anlatmanız. her rank gerilendiğinde gücüme gidiyor. sebebini bilmiyorum çünkü. tek bildiğim şey, durduk yere sunucunun çöküp, girişleri kapanması
Ekran Alıntısı.PNG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Sunucum sürekli çöküyor

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Link:
Linklerini gizle