eklentimde sıkıntı var
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 32
eklentimde sıkıntı var
Merhaba
Benım Sunucumda bir jbmenu var ama sıkntı var allta cebındekı tl 21 ya mesela degısıyo surkelı 1 , 10 ,8 falan sayı kendı kendıne desgıyıo sorun nedır acaba ?
localhostumuzda eklenti sorun çıkarmıyor. Neden kaynaklandığı hakkında bir bilgimiz yok de
Benım Sunucumda bir jbmenu var ama sıkntı var allta cebındekı tl 21 ya mesela degısıyo surkelı 1 , 10 ,8 falan sayı kendı kendıne desgıyıo sorun nedır acaba ?
localhostumuzda eklenti sorun çıkarmıyor. Neden kaynaklandığı hakkında bir bilgimiz yok de
Link: | |
Linklerini gizle |
eklentimde sıkıntı var
Eklentiyi buraya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Linklerini gizle |
-
eklentimde sıkıntı var
Sma dosyasını bize ulaştıramadığınız taktirde maalesef yardımcı olamayız.
Linklerini gizle |
-
eklentimde sıkıntı var
para ile aldım atarsam yani milletde alır kullanır ne anlamı kalır para verdıgıme
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
eklentimde sıkıntı var
Nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz peki bu durumda. Görmeden nasıl yardımcı olalım ?DADAS//CANER yazdı: Çrş Nis 29, 2020 4:03 am para ile aldım atarsam yani milletde alır kullanır ne anlamı kalır para verdıgıme
Linklerini gizle |
eklentimde sıkıntı var
Para verdiğiniz kişiye sormanız daha mantıklı olmaz mı sizcede ?
Ben yinede fikrimi söyleyeyim. Hud mesajı verdirmek için for döngüsü ile tüm oyunculara mesaj verdirmiştir ancak jb_miktari[id] kısmındaki id parenetresini yanlış girmiş olabilirler.
Ben yinede fikrimi söyleyeyim. Hud mesajı verdirmek için for döngüsü ile tüm oyunculara mesaj verdirmiştir ancak jb_miktari[id] kısmındaki id parenetresini yanlış girmiş olabilirler.
Linklerini gizle |
-
eklentimde sıkıntı var
for döngüsü kullanılmamıştır. oyuncu indexini çektirmiştir.
onada sordum herhangi bir problem olmadığını söyledi de
sorun sunucudan kaynaklanıyor galiba
onada sordum herhangi bir problem olmadığını söyledi de
sorun sunucudan kaynaklanıyor galiba
Linklerini gizle |
eklentimde sıkıntı var
Ne diyeceğimi şaşırdım. Yardım etmeye çalışıyoruz. İşimizi zorlaştırıyorsunuz. Bu şekilde yardım etmeyi biz istesekte imkansız. En azından biraz düşünceli davranarak eklentinin JB miktarını ekrana yansıtan kısmını göndermeniz gerekirdi.
Normalde böyle konulara hiç cevap vermeden geçiyorum. Ancak eklentinin sorunsuz olduğuna ikna olup sorunun sunucuda olduğunu söylediğinizi okuyunca istemsizce "tıh" diye gülerek yazmaya başladım.
Normalde böyle konulara hiç cevap vermeden geçiyorum. Ancak eklentinin sorunsuz olduğuna ikna olup sorunun sunucuda olduğunu söylediğinizi okuyunca istemsizce "tıh" diye gülerek yazmaya başladım.
Linklerini gizle |
-
eklentimde sıkıntı var
show_hudmessage(id,"Cebindeki TL: [ %i ]",g_pack[id]);
set_tasklarda oyuncu doğunda gönderilmiş
set_tasklarda oyuncu doğunda gönderilmiş
Linklerini gizle |