Bicak Menu istek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 260
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: HellForc Escape
Bicak Menu istek
İstedigim Şöyle Olucak Menu
[ SurF TurkeY Bicak Menu ]
1. [ T Bicak Menu ] : TOPLAM 5 BİCAK
2. [ CT Bicak Menu ] : TOPLAM 5 BİCAK
3. [ V!P Bicak Menu ] : TOPLAM 5 BİCAK
[Exit]
Bu Şekilde Olucak Ve Eger Ct - T Menu Girmeye Calısırsa Şunu Yazsın "[Surf TurkeY] Ct'ler T Bicak Menu Giremez" [Surf TurkeY] T'ler Ct Bicak Menu Giremez] " Vip lerde Bu Şekilde Olsun "[Surf TurkeY] Yetkiniz Yok !"
-------------------------
Sonra Mesela Ben Ct Ana Bicagını CsGo Ct Default Knife Yapıcam - T 'ninde Normal CsGo Deafult Yapıcam Yani Oyun Başı 2 Tarfında Bicak'ları Degişik Olucak Ct Başka T Başka Oyun Başı Ve Eger Ben T Deyken Bicak Alırsam Ct Gecersem Ct Bicak Donsun Geri T Gecersem En Son Aldıgım Bicak Geri Gelsin
İnşallah Anlatabilmişimdir Ben Yaptım Menuyu Cok Hatalıydı Sildim Anlamadıysanız Yorumlara Yazınız Anlamadıgınız Kısmı Daha Net Anlatıyım
Hayırlı Ramazanlar.
[ SurF TurkeY Bicak Menu ]
1. [ T Bicak Menu ] : TOPLAM 5 BİCAK
2. [ CT Bicak Menu ] : TOPLAM 5 BİCAK
3. [ V!P Bicak Menu ] : TOPLAM 5 BİCAK
[Exit]
Bu Şekilde Olucak Ve Eger Ct - T Menu Girmeye Calısırsa Şunu Yazsın "[Surf TurkeY] Ct'ler T Bicak Menu Giremez" [Surf TurkeY] T'ler Ct Bicak Menu Giremez] " Vip lerde Bu Şekilde Olsun "[Surf TurkeY] Yetkiniz Yok !"
-------------------------
Sonra Mesela Ben Ct Ana Bicagını CsGo Ct Default Knife Yapıcam - T 'ninde Normal CsGo Deafult Yapıcam Yani Oyun Başı 2 Tarfında Bicak'ları Degişik Olucak Ct Başka T Başka Oyun Başı Ve Eger Ben T Deyken Bicak Alırsam Ct Gecersem Ct Bicak Donsun Geri T Gecersem En Son Aldıgım Bicak Geri Gelsin
İnşallah Anlatabilmişimdir Ben Yaptım Menuyu Cok Hatalıydı Sildim Anlamadıysanız Yorumlara Yazınız Anlamadıgınız Kısmı Daha Net Anlatıyım
Hayırlı Ramazanlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Bicak Menu istek
8. Satırdaki reklam kısmını düzenle, eklentideki model kısımlarını düzenle.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
-
-
Bicak Menu istek
Nasıl kabul etmiyor? Ben yükler iken hata almamaktayım ne hatası alıyorsunuz?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bicak Menu istek
Hayır Ata Ben Bi Cok Şeyi Degiştirdim Kendime Gore Uyarladım Sıkıntısız Ulsoy Dogru Kodlamıs
Linklerini gizle |
-
Bicak Menu istek
Mükemmel, sen ne ara yaptın bu plugini?
Farklı forumlarda insanlardan yardım istemek ve başka forumda author değiştirerek paylaşmak.
Farklı forumlarda insanlardan yardım istemek ve başka forumda author değiştirerek paylaşmak.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bicak Menu istek
Yetkili arkadaşları bekleyelim, çünkü bu durum çok ayıp bir durum.AğustosBöceği yazdı: Cum May 01, 2020 2:13 am Mükemmel, sen ne ara yaptın bu plugini?
Farklı forumlarda insanlardan yardım istemek ve başka forumda author değiştirerek paylaşmak.![]()
![]()
![]()
Başlıksız-1.png
Linklerini gizle |