İftar Vakti Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi
İftar Vakti Eklentisi
Eklenti İsmi : İftar Vakti Eklentisi
Yapımcısı : Yek'-ta
Sürüm : 1.0
Açıklama :
Sunucunuzdaki saat ayarları doğru ise İstanbul saatine göre sayden Türkiye için iftar vaktidir, Allah kabul etsin yazar.
Yapımcısı : Yek'-ta
Sürüm : 1.0
Açıklama :
Sunucunuzdaki saat ayarları doğru ise İstanbul saatine göre sayden Türkiye için iftar vaktidir, Allah kabul etsin yazar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
Konu Sahibi
İftar Vakti Eklentisi
İftar vakti yükleniyor :) Üzgünüm, oruçlu oruçlu dalgınlığıma gelmiş. Sma eklendi.
Linklerini gizle |
İftar Vakti Eklentisi
Sistem saati yanlış olan sunucuların zamanı doğru çekebilmesi amacıyla şöyle bir kütüphane oluşturmuştum.
Belki kullanmak istersin. gelistirme-arac-gerecler/zaman-kutuphanesi-t35242.html
Uzay bilimleri ve tek. okuduğum için vakit hesaplanması tam alanımın içinde.
Geçen sene iftar vakti eklentisi oluşturmayı düşündüm. Ancak global olmasını istedim. bir txt dosyası içerisinde şehir ismi , enlem , boylam olarak listelenmiş şehirler bulunuyordu. Tarihe , enlem , boylam biligisini kullanarak iftar vaktini matematiksel olarak hesaplayacak bir fonksiyon oluşturuyordum. Ben yapana kadar ramazan bitti
, ekletide öyle yarım kaldı 
Belki kullanmak istersin. gelistirme-arac-gerecler/zaman-kutuphanesi-t35242.html
Geçen sene iftar vakti eklentisi oluşturmayı düşündüm. Ancak global olmasını istedim. bir txt dosyası içerisinde şehir ismi , enlem , boylam olarak listelenmiş şehirler bulunuyordu. Tarihe , enlem , boylam biligisini kullanarak iftar vaktini matematiksel olarak hesaplayacak bir fonksiyon oluşturuyordum. Ben yapana kadar ramazan bitti

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
İftar Vakti Eklentisi
Ben o kadar kasmak istemiyorum, sonra deydi mi diye düşünüyorum.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cum Nis 24, 2020 5:12 pm Sistem saati yanlış olan sunucuların zamanı doğru çekebilmesi amacıyla şöyle bir kütüphane oluşturmuştum.
Geçen sene iftar vakti eklentisi oluşturmayı düşündüm. Ancak global olmasını istedim. bir txt dosyası içerisinde şehir ismi , enlem , boylam olarak listelenmiş şehirler bulunuyordu. Tarihe , enlem , boylam biligisini kullanarak iftar vaktini matematiksel olarak hesaplayacak bir fonksiyon oluşturuyordum. Ben yapana kadar ramazan bitti :lol: , ekletide öyle yarım kaldı :D
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
İftar Vakti Eklentisi
Aslında bir siteden ezan saatlerini çekip öyle çengelli mengelli birşey yapılabilir diye düşünüyorumda internetim yokFatih ~ EjderYa yazdı: Cum Nis 24, 2020 5:12 pm Sistem saati yanlış olan sunucuların zamanı doğru çekebilmesi amacıyla şöyle bir kütüphane oluşturmuştum.
Geçen sene iftar vakti eklentisi oluşturmayı düşündüm. Ancak global olmasını istedim. bir txt dosyası içerisinde şehir ismi , enlem , boylam olarak listelenmiş şehirler bulunuyordu. Tarihe , enlem , boylam biligisini kullanarak iftar vaktini matematiksel olarak hesaplayacak bir fonksiyon oluşturuyordum. Ben yapana kadar ramazan bitti, ekletide öyle yarım kaldı
![]()

Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs198.csduragi.com
- Clan İsmi: Renessans ZE
İftar Vakti Eklentisi
Ezan Sesi İçin Bi Plugin Yokmudur İftar Vakti Gelince Çalacak
Linklerini gizle |
-