Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Csduragi Güvenliği

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
tunns10
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: NightStalker |

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen tunns10 »

Selamun Aleykum .

Ben basliktada soyledigim gibi csduragi guvenligi hakkinda birsey soylemek istiyorum.Bildiginiz gibi bu yil heleki su son 2 ay icinde pek cok serverin paneline izinsiz giris yapildi ve girisi yapan kisiler bir cok kisinin emegini hice sayarak sifirladi demekki bu isleri bilen kisiler kolayca hesaplari calabiliyorlar.Tekniklerini bilmiyorum ama buna engel olunabilir.
Kendim uzerinden ornek vereyim.Serveri aldigim zaman panelime girdigim anda site benim facebook da oldugu gibi tarayicimi kaydetsin yada ip yada olabilirse ki olabilir konumumla tarayicimi ayni anda kaydetsin tanisin bunun disinda bir tarayici ile girmeyi deneyen olur ise panel de kayitli olan tel noya bir aktivasyon kodu gondersin bu kodla giris yapabilsin.Mesela xxx kisisi panelimi calmaya kalkisti e postamla giris yaptigi an panel baska bir tarayici ile girdigini anlasin ve panelde benim noma kodu gondersin boylelikle bir cok kisinin ici extra daha rahat olabilir ben sadece bi tasari sundum siz bilirsiniz bu isleri sonucta iyi geceler hepinize.

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BaLici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen BaLici »

fikir iyi olursa ortada saldırı atmaya calışan kişiliksiz insanlarda olmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tunns10

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen tunns10 »

Bence gereksiz yada onemsiz diye dusunulmeden kenara atilmamali bu yada bunun gibi gelistirilmis bir fikir devreye sokulabilir.Sonucta paradan otede bir emek var ortada emeklerimiz hic dusunulmeden 1 2 kisi gelip sifirlayip herseyi bozabiliyor.Biliyoruz sizde istemezsiniz omer telli ama bunun gibi bir onlem almalisiniz bakin adamlar cok rahat calip sifirlayip emekleri goz onune almadan silebiliyor bence dusunmelisiniz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen ulyoS »

bence güzel bir fikir ve uygulanmalı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yada kendinizi koruyarak bir çok zarardan kurtulabilirsiniz. Bu panel şifresini öğrenme muhabbetleri aşırı basit. Çok kolay yazılmış bir keylogger eğer ki bilgisayarınızda anti virüs koruması yok ise kişisel kimliklerinizi dahi çalabilir. Bu sebeple korunmak istiyorsanız güvenilir, hızlı vede güncel bir anti virüs kullanın.

Eklenti isteğinde bulunurken yada birisinden dosya alırken bir korumanız yok ise o kişi sadece panel bilginizi değil tüm bilgilerinizi çalabilir. Bu sebeple bu forumdan dahi bir dosya indirirken dikkatli olun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tunns10

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen tunns10 »

@CsmiLeFaCe Iyi guzel soyluyorsun ama bu senin dedigin kimse icin bir cozum olcagini gram dusunmuyorum yanlis anlama benim panel calinmadida sadece calinan arkadaslarin emeklerine uzuluyorum kesin cozum saglana bilir benim fikrimle hem boylelikle daha guvende hissederler sv sahipleri kendilerini ? :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Güven konusunda dediğin doğru. Lakin çok teferruatlı bir iş onu yapmak, @Ömer Telli nin sanmıyorum böyle bir şeye kalkaşacağını. Emekleri heba olan ip sahipleri ise ne yazık ki daha dikkatli olmalılar bu konuda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tunns10

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen tunns10 »

Tabiki zor bir sey omer telli bi okusun dedim fikir ise yarar yada bu tarz bir sey yapmak ister dedim.Fikir bir işe yarasin dedim :) bakalim ne dicek sabah :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen specified »

Bence çokta gerekli değil herşeyi yöneticilerin üstüne yüklememek lazım, yektanında dediği gibi server sahipleri biraz dikkatli olursa kimse kimsenin panelini çalamaz, güvenlik açığı panelde değil panel çaldıran server sahibinin bilgisayarındadır. Anti-virus kullanmiyorsa güvenmediği dosyaları indirmemesi gerekir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Csduragi Güvenliği

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yeni panelde farklı ip üzerinden giriş yapılmayı denedikce maile kod yolluyor.
Ancak suankine eklenmeyecektir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli