Arkadaşlar bildiniz üzere 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının üstüne 20'yaş altı da dahil edildi.
Sizce karar doğrumu? Veya tüm TÜRKİYE Genelinde sokağa çıkma yasağı gelmesi doğru olurmu.
Birde sizlere sorum olucak.Ben fabrika işçisiyim halihazırda çalışıyorduk.Ancak şimdi yasakla birlikte gitmeyeceğim. İş yeri bunu biz karşılamıyoruz diyorlar. Devlet benim maaşımı ve sigortamı karşılayacakmı?
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
karar doğru, çocuklar çıkıp bilinçsiz bir şekilde yerde orda burda sürünüyor. @Mustafabaskan sakın cıkma dışarıya.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Karar yanlış, bu okullar tatil olduğu gibi verilmesi gerekilen bir karardı. Her çocuk AVM, Cafe gitti kapansa da açık olanlar vardı herkes oralara doluştu. Şu an verilen karara karşıyım daha erken verilmeli idi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Karar kesinlikle doğru. Hatta geç mi kalındı diye bile tartışılabilir. Virüs iddiaları gündeme ilk geldiğinden beri ağırlıklı yaşlı insanlar öldüğünden çoğu kişide sadece yaşlılara bulaşıyor algısı oluştu. Ancak virüs yaş dinlemiyor. Herkese bulaşıyor sadece bağışıklık sistemi iyi olan (büyük oranda gençler) kişiler hafif geçirebiliyor. Yani virüse yakalandığından haberi dahi olamayabiliyor. Ancak bu taşıyıcı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Bu tarz kişilerin tespiti, virüsü ancak yakın çevresindeki bağışıklık sistemi daha düşük kişilere bulaştırmasıyla bulunabiliyor. Genel bir yasağın gelmemesinin sebebini de ekonomik şartlar olarak görüyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
olayı özetlemişsin, neden geç verildi veyahut neden ilk başta sadece 65 yaş üstüne geldi bu yasak tamamiyle özetlemişsin, eline sağlık.amad yazdı: ↑Cmt Nis 04, 2020 2:34 am Karar kesinlikle doğru. Hatta geç mi kalındı diye bile tartışılabilir. Virüs iddiaları gündeme ilk geldiğinden beri ağırlıklı yaşlı insanlar öldüğünden çoğu kişide sadece yaşlılara bulaşıyor algısı oluştu. Ancak virüs yaş dinlemiyor. Herkese bulaşıyor sadece bağışıklık sistemi iyi olan (büyük oranda gençler) kişiler hafif geçirebiliyor. Yani virüse yakalandığından haberi dahi olamayabiliyor. Ancak bu taşıyıcı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Bu tarz kişilerin tespiti, virüsü ancak yakın çevresindeki bağışıklık sistemi daha düşük kişilere bulaştırmasıyla bulunabiliyor. Genel bir yasağın gelmemesinin sebebini de ekonomik şartlar olarak görüyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: CANAKKALE
Yasak bence 20 yaş değil genel olarak gelmeliydi fakat ekonomiden dolayi mecbur böyle önlem alındı.
Kısa sürede dahada arttırılması lazım.
Kısa sürede dahada arttırılması lazım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Çalıştığını kanıtlayacak bir belge bulundurursan yanında muaf ediliyor, yanında 20 yaş altı oldugun halde çalıştığını kanıtlayacak bir belge yada çalıştığın firmadan bir kart bulundurucaksın.Mustafa Kemal1 yazdı: ↑Cum Nis 03, 2020 8:34 pm Arkadaşlar bildiniz üzere 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının üstüne 20'yaş altı da dahil edildi.
Sizce karar doğrumu? Veya tüm TÜRKİYE Genelinde sokağa çıkma yasağı gelmesi doğru olurmu.
Birde sizlere sorum olucak.Ben fabrika işçisiyim halihazırda çalışıyorduk.Ancak şimdi yasakla birlikte gitmeyeceğim. İş yeri bunu biz karşılamıyoruz diyorlar. Devlet benim maaşımı ve sigortamı karşılayacakmı?
Ek olarak 20 yaş altınada gelmesi doğru bir karar neden derseniz çoğu genç dışarıda gezip tozuyor geceleri araçlarla dışarda toz attırıyorlar.
Linklerini gizle |