Selamlar,
cs18com'a bu sabahtan beri değişik bir saldırı yapıyorlar. Olay söyle;
Adamın biri oyuna giriyor ve Oyundan ne halt yapıyosa Herkesin Nickini karıştırıyor Herkes birbirinin nickine giriyor ve sonuna . işareti koyuyor.
Ve Üstelik Adamın Userlerin nickini değiştirip Say attırıyor '' Gayserililer Herşeyi yapar s**** '' tarzında bir say
Bu veletler evde kaldıkca habire bug bulup saldirmaya başladı...
( serverde Nick Kontrol eklentisi dahi kapalı olduğu halde bu saldırı geliyor VE panel ben hariç kimsede yok. )
Bu Jailbreakcı tipler affedildiğinden beridir Habire saldırılar artmaya başladı Bu saldırı yapan tiplerin ip adreslerine bakılmasını talep ediyorum.
server ip: cs18.csduragi.com
Saldırı !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 221
-
- Clan İsmi: MoonGaming
-
Saldırı !
Bende gerçekten merak ettim nasıl bir şey diye, ss atarsanız çok iyi olur
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 221
Saldırı !
ss lerde küfür olduğu için paylaşmayı uygun bulmadım. Lakin saldırı yapan veletin ip adresini yönetime bildireceğim. Bu Resmen aptallık ya Millet girip stres atmaya vakit geçirmeye giriyor, bu hıyarlar gelip milleti rahatsız etmeye kalkışıyor.
Diyer Server Sahibi Arkadaşlarım Su Komutu 3'den yukarı çıkarmasınlar;
csd_namelimit "3"
Diyer Server Sahibi Arkadaşlarım Su Komutu 3'den yukarı çıkarmasınlar;
csd_namelimit "3"
Linklerini gizle |
Saldırı !
Nick değiştirme sınırını aktif edin, kapatmayın. Bunun dışında başka saldırı tipi var mı rahatsız edici?
Linklerini gizle |