Merhabalar
ben oyunduragi.net & pktr.eu sahibiyim bilenleriniz vardir belki her neyse omer telliye ulasamiyorum hiç bi yerden ts3.csduragi.com'u lisansli teamspeak açip tekrardan aktif edip ortami toplamak istegimiz var kendisine ulasma yollari varmidir yardimci olurmusunuz bu konu hakkinda konusacagim tesekkurler.
Ts3.csduragi.com HAKKINDA
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Whatsapp Destek Hattından ulaşabilirsin.
+90 212 909 19 92
+90 212 909 19 92
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Zamanında çokca csdurağı tsleri - sunucları olmak üzere saldırı atıp şimdi ise ömer telli ile iş birliği mi yapmaya kalktınız hahaha büyük cesaret ne diyeyim ömer telli'yede inşallah tokat atmazsınız diyelim 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
bence boşa çabalamayın açılmayacak geri. O yüzden kendinizi yormayın yani. Ha illa yoracam derseniz de omer@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
ts3.csd hakkında alınan kararlar net kararlardı açılacağını hiç ummuyorum400gbit yazdı: Prş Nis 02, 2020 6:12 pm Zamanında çokca csdurağı tsleri - sunucları olmak üzere saldırı atıp şimdi ise ömer telli ile iş birliği mi yapmaya kalktınız hahaha büyük cesaret ne diyeyim ömer telli'yede inşallah tokat atmazsınız diyelim![]()

Linklerini gizle |