Csdm Config.ini ftp hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
- Server Ip/DNS: 213.238.171.220
Merhaba, sunucumu bugun aldım ip si 250 Deatchmac kurdum sunucuya fakat ayarlamaları ftp v.s hiç birini yapamıyorum map yüklerken ftp hatası veriyor csdm menusunde ayarlamak için csdm/config.ini açın diyor açıyorum ftp hatası veriyor bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.
En son Taha Demirbaş tarafından Sal Mar 31, 2020 9:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: başlık
Sebep: başlık
Link: | |
Linklerini gizle |
-
CSDM CONFİG.İNİ FTP HATASI
Aynı sorun bendede Metin dosyasını açıyorum csdmnin yapılıyor sonra tekrar bozuluyor anlamadım gittioer23 yazdı: Sal Mar 31, 2020 9:19 pm Merhaba, sunucumu bugun aldım ip si 250 Deatchmac kurdum sunucuya fakat ayarlamaları ftp v.s hiç birini yapamıyorum map yüklerken ftp hatası veriyor csdm menusunde ayarlamak için csdm/config.ini açın diyor açıyorum ftp hatası veriyor bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
sadece csdm klasöründe mi düzenleme yapamıyorsunuz ?
Linklerini gizle |
-
-
Sorun düzelmedi tıklıyorum dosyaya geri arıyor ftp hatası diyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
- Server Ip/DNS: 213.238.171.220
Sadece csdm.ini de hata alıyorum vede sunucuya map yüklenmiyor ftp hatası veriyor bunlara ek olarak deathmatch plugini çok eski yenilerseniz çok sevinirim dust2 de bildiğimiz üzere kutular var ölünce rastgele ışınlıyor çoğu zaman kutulara ışınlıyor ve bug oluyor sadece kutularda kutulara ışınlanınca hareket v.s edemiyoruz kill çekmek zorunda kalıyoruz tekrardan saygılar
Linklerini gizle |